Tekirdağlılardan yasak sonrası kutlama! Biter bitmez sokağa çıktılar...

Tekirdağ'da sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından vatandaşlar sokağa döküldü. Bazıları da gece yarısında müziği açıp sokak ortasında dans etti.

İçişleri Bakanlığının genelgesi ile 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında ikinci kez sokağa çıkma kısıtlamasına gidildi.

Tekirdağ'da 2 günlük yasak kararın sona ermesinin ardından bazı vatandaşların yaya olarak ve bazılarının da araçlarıyla trafiğe çıktığı görüldü.

MEYDANDA TOPLANIP OYNADILAR

İlçe meydanında toplanan bir grubunda müzik eşliğinde oynaması dikkat çekti.

Tekirdağlılardan yasak sonrası kutlama! Biter bitmez sokağa çıktılar...

"YASAK KALKINCA HAVA ALMAYA ÇIKTIM"

İlçede ikamet eden Gökhan Gök, iki gündür evden çıkmadığını ifade ederek, yasağın kalkmasının ardından hava almaya çıktığını belirtti.

Tekirdağlılardan yasak sonrası kutlama! Biter bitmez sokağa çıktılar... ile ilgili etiketler Tekirdağ Koronavirüs Korona dans sokağa çıkma yasağı sokak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.