Tekirdağ'daki cinsel istismar iddiasında ilk ifadeler ortaya çıktı

Tekirdağ'da işadamı İ.P.'nin 15 yaşındaki C.N.K. adlı kız çocuğuna cinsel istismar uyguladığı iddialarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İddiaların odağındaki iki isim olan işadamı İ.P. ile küçük kızın ablası H.K.'nın savcılıktaki ifadeleri ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Tekirdağ’da geçtiğimiz yıl meydana gelen ve Didim’e kadar uzanan 15 yaşındaki C.N.K.adlı küçük kıza cinsel istismarı iddiasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma sonrası tutuklanan H.K., kardeşinin iş adamı İ.P.'ye iftira attığını öne sürdü.

Tekirdağ'daki cinsel istismar iddiasında ilk ifadeler ortaya çıktı

"Fuhuşa aracılık etmek" suçlamasıyla tutuklanan H.K.'nın verdiği ifadede, "İrfan bey bana okul okuduğum dönemlerde burs veriyordu. Okul bittikten sonrada yardım ediyordu. Üzerindeki kıyafetler ve yine üzerimde bulunan paralar dahil onun parası. Bana baba olarak yaklaştı hep. Kardeşim ondan sürekli para istiyordu ve ona iftira attı. Beni de İrfan Bey ile suç ortağı diye şikayet etti. Tekirdağ’a geldiğim zaman Yaylalı kentte İrfan Bey’in evinde kalıyorum.” dediği öğrenildi.

Cinsel istismar iddiasıyla tutuklanan işadamı İ.P.’nin de savcılıkta verdiği ifadede suçlamaları kabul etmedi. İ.P. ifadesinde,”Ben insanlara yardım ediyorum. Mağdurun ablasına burs veriyorum.Bir çok kişiye de veriyorum.Hiç bir şekilde taciz olayında bulunmadım" dedi.

Tekirdağ'daki cinsel istismar iddiasında ilk ifadeler ortaya çıktı - Resim : 2

SAVCILIĞIN SORUŞTURMASIYLA ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan "Fuhuşa aracılık etmek" suçlamasıyla tutuklanan H.K.'nın savcılıkta verdiği ifadedeki çelişkiler ortaya çıktı. Tekirdağ Cumhuriyet Savcılığı, Hilal Karadağ ve üç kızın banka hesaplarını incelemeye aldı. Savcılığın yaptığı araştırmada,Hilal Karadağ’ın,Y.A., S.D. ve E.K. isimli üç kıza da 200-300 TL tutarlarında para gönderttiği  ortaya çıktı. Olayın ortaya çıkması  üzerine İ. P.’nun ve birlikte yaşadığı iddia edilen abla Hilal Karadağ geçtiğimiz 8 Mart tarihinde tutuklanmıştı.

Tekirdağ'daki cinsel istismar iddiasında ilk ifadeler ortaya çıktı ile ilgili etiketler Tekirdağ cinsel istismar iş adamı ifade iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.