Tekirdağ'da Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 4 Günlük sokağa çıkma yasağı Tekirdağ'da var mı?

Tekirdağ'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı sorusu Tekirdağlılar tarafından aranmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğdan tarafından açıklanan normalleşme planları kapsamında 9 şehirde sokağa çıkma yasağı kaldırılmıştı. Bu hafta sonu ile 19 Mayıs'ta uygulanacak sokağa çıkma yasağında Tekirdağ'da var mı sorusu gündeme geldi. Peki Tekirdağ'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Tekirdağ Valiliği açıkladı!

Tekirdağ'da sokağa çıkma yasağı kalktı mı sorusu Tekirdağlıların gündeminde. Normalleşme planları kapsamında şehirlerde uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulamasının 9 şehirde kaldırılmasının ardından gözler Tekirdağ'a çevrilmiş durumda. Tekirdağ Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama geldi. peki Tekirdağ'da sokağa çıkma yasağı var mı, kalktı mı? İşte yanıtı...

TEKİRDAĞ'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI KALKTI MI?


TEKİRDAĞ VALİLİĞİ 4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI AÇIKLAMASI

Tekirdağ Valiliği'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan karar ve İçişleri Bakanlığı genelgesi ile Tekirdağ'da giriş ve çıkış kısıtlamasının kaldırıldığı belirtildi. Açıklamada, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına da değinilerek, "Bu kapsamda 16-17-18-19 Mayıs 2020 tarihlerinde Büyükşehirlerde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması da Tekirdağ ilinde uygulanmayacaktır. Buna bağlı olarak hafta içinde açık olan yerler, anılan tarihlerde de aynı kurallarla açık olabileceklerdir. Tekirdağ ilinde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmayacak olması korona virüsü yayılması tehdidinin geçtiği anlamına gelmemektedir. Değerli hemşehrilerimizin kişisel hijyen, maske takma mecburiyeti ve sosyal mesafe kuralına uymak suretiyle öncelikle kendilerini ve çevrelerini korumaları, korona virüsü salgını ile mücadeleye destek olmaları önem arz etmektedir" ifadeleri yer aldı.

Tekirdağ'da Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? 4 Günlük sokağa çıkma yasağı Tekirdağ'da var mı? ile ilgili etiketler Tekirdağ sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.