Tekirdağ'da sahte içki operasyonu!

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi denetimlerini arttırdı. Süleymanpaşa ile Şarköy'de düzenlenen operasyonlarda çok sayıda şişelenmiş ve şişelenmeye hazır sahte içki ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Altınova Mahallesi'nde bir adreste üzerinde daha önce de kullanılmış bandroller bulunan içki satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Operasyonda adreste birçok mükerrer bandrollü içki bulunurken firari zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de Şarköy'e bağlı Hoşköy Mahallesi'ndeki bir adreste sahte içki imalatı yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Operasyon sonucu 765 adet 3 litrelik şişelenmiş olmak üzere 3 bin 795 litre kaçak içki ile piyasadan toplanmış mükerrer 41 bin 800 adet bandrol ele geçirildi.

M.K, S.U, E.A, M.K, E.M, S.Ö, H.G. ve E.V. gözaltına alındı.

Her iki operasyonda ele geçirilen içkilere imha edilmek üzere el konuldu.

Tekirdağ'da sahte içki operasyonu! ile ilgili etiketler Tekirdağ Sahte İçki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.