Tekirdağ'da kısıtlamada masaj keyfi! Hepsi mühürlenecek...

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlamayı ihlal ederek faaliyet gösterdiği belirlenen masaj solanlarındaki 14 kişiye 44 bin 100 lira para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Çorlu ilçesinde umuma açık istirahat ve eğlence yeri denetiminde, bazı masaj salonlarının pandemi tedbirlerine aykırı olarak faaliyet gösterdiğini belirledi.

Tekirdağ'da kısıtlamada masaj keyfi! Hepsi mühürlenecek...

ÇALIŞANLARIN BELGELERİ YOK

İş yerlerinde yapılan kontrollerde görevli 6 çalışanın hijyen belgesi, 2 çalışanın kimlik bildiriminin ve 1 çalışanın masörlük belgesi olmadığı tespit edildi.

Tekirdağ'da kısıtlamada masaj keyfi! Hepsi mühürlenecek... - Resim : 2

14 KİŞİYE 44 BİN 100 LİRA CEZA

İş yerlerinde masaj yapan ve yaptıran 14 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle 44 bin 100 lira ceza uygulandı. Masaj salonlarının mühürlenmesi için ise çalışma başlatıldı.

Tekirdağ'da kısıtlamada masaj keyfi! Hepsi mühürlenecek... - Resim : 3

 (DHA)

 

 

Tekirdağ'da kısıtlamada masaj keyfi! Hepsi mühürlenecek... ile ilgili etiketler Tekirdağ Çorlu masaj salonu pandemi kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.