Tekirdağ'da akıllara durgunluk veren olay: Boru patlarsa ev havaya uçacak!

Tekirdağ Çorlu'da yaşayan Nafız Ocak'ın inşaatı bitmek üzere olan billasının bodrum katından içme suyu hattı geçiyor. Boruların kaldırılması için defalarca kez başvuru yaptığını belirten Ocak, isyan etti. 6 aydır çivi bile çakamayan Ocak, "Su boruları kaldırılacak dendi ama kaç ay oldu hala gelen giden yok. Allah korusun bu su boru patlarsa ev havaya uçabilir” dedi.

Emekliliğe ayrılan Nafız Ocak, Çorlu ilçesinin Şahpaz Mahallesi’nden yer satın alarak, yaklaşık 15 ay önce villa inşaatına başladı. Ocak, evin bodrum katından geçen yaklaşık 9 metrelik içme suyu hattı ana borusunun kaldırılması için defalarca kez yetkililere başvuruda bulundu.

Kendisine kaldırılacağı yönünde cevap gelmesine karşın aylardır ilgilenen olmamasına isyan eden Ocak, villa inşaatını tamamlamak için boruların kaldırılacağı günü merakla bekliyor.

Tekirdağ'da akıllara durgunluk veren olay: Boru patlarsa ev havaya uçacak!

"6 AYDIR ÇİVİ ÇAKAMADIK, KALAN İŞİ YARIDA BIRAKTIK"

Boruların bir an önce kaldırılması çağrısında bulunan Nafız Ocak, “Biz inşaata başlamadan önce Çorlu TESKİ’ye gittik oradan bizi Marmara Ereğlisi TESKİ’ye yönlendirdiler. Devamında yetkililer gelip burayı inceleyip, ‘Tamam sorun yok borular kaldırılacak siz inşaatınıza devam edebilirsiniz’ dediler. İnşaata başladık ve neredeyse bitirdik ama yaklaşık 15 ay geçti gelen giden olmadı. Bu su borusu şu an riskli her an patlaması durumunda binayı havaya uçurabilir. Bu yüzden korkudan bir iş yapamıyoruz, binayı da tamamlayamıyoruz. Yani 6 aydır çivi çakamadık kalan işi yarıda bıraktık. Buradan yetkililere sesleniyorum derhal bu konuyla ilgilenilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Tekirdağ'da akıllara durgunluk veren olay: Boru patlarsa ev havaya uçacak! - Resim : 2Tekirdağ'da akıllara durgunluk veren olay: Boru patlarsa ev havaya uçacak! - Resim : 3

Tekirdağ'da akıllara durgunluk veren olay: Boru patlarsa ev havaya uçacak! ile ilgili etiketler Tekirdağ Çorlu boru ev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.