Tekirdağ'a giriş çıkış kaç gün yasaklandı? Hangi günler Tekirdağ'a giriş çıkış yasağı var? Valilik açıkladı

Tekirdağ'a giriş çıkış yasaklandı mı, kaç gün yasak var sorusu Tekirdağ ve çevresinde yaşayanların merak ettiği sorulardan oldu. Sabah saatlerinde Tekirdağ Valiliği'nden açıklama gelmişti. Buna göre koronavirüs salgını ile mücadelede gereken tedbirlerin alınması adına karar verildi. Peki Tekirdağ'a giriş çıkış kaç gün yasak? Hangi günler Tekirdağ'a giriş çıkışa izin verilmiyor? Detaylar haberimizde..

Tekirdağ'a giriş çıkış yasaklandı mı, kaç gün yasak var soruları arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Koronavirüs salgını dolayısıyla Tekirdağ'a giriş çıkışlarda bazı tedbirler uygulanmış ancak yeterli görülmemişti. Bugün Tekirdağ Valiliği'nin aldığı karar ile Tekirdağ'a giriş çıkışlarda önlemler artırıldı. Peki Tekirdağ'a giriş çıkış kaç gün yasak? Hangi günler Tekirdağ'a giriş çıkışa izin verilmiyor? Detaylar haberimizde..


TEKİRDAĞ GİRİŞ ÇIKIŞ YASAK MI?

14/06/2020 günü saat;08:00`dan 17/06/2020 günü saat;08:00`a kadar (3) üç gün süreyle Tekirdağ'a giriş çıkış kısıtlaması geldi. Yasağın detayları Valilik tarafından yapılan açıklamada belirtildi.

TEKİRDAĞ'A KAÇ GÜN GİRİŞ ÇIKIŞ YASAĞI GELDİ?

Valilik tarafından yapılan açıklamada Coronavirüs (Covid-19) salgınının, halk sağlığı açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal hareketliliğin ve kişiler arası temasın azaltılarak sosyal izolasyonun mutlak şekilde sağlanması hayati öneme haiz olduğu vurgulandı.


Aksi davranışlar halinde virüsün yayılımını hızlandırarak vaka sayısı ile tedavi gereksinimini arttıracak, vatandaşlarımızın hayatlarını kaybetme riskini yükselterek toplum sağlığı ve kamu düzeninin ciddi şekilde bozulmasına sebep olacağı açıklandı.

Tekirdağ'a giriş çıkış kaç gün yasaklandı? Hangi günler Tekirdağ'a giriş çıkış yasağı var? Valilik açıkladı

Bu amaçla olağanüstü toplanan Tekirdağ Valiliği, "TBMM`nin 4 Haziran 2020 tarihli oturumunda; CHP İstanbul Eski Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu, HDP Diyarbakır Eski Milletvekili Musa Farisoğulları ve HDP Hakkari Eski Milletvekili Leyla Güven`in hüküm giydiklerine dair kesinleşen mahkeme kararlarına istinaden Anayasa`nın 84. maddesine göre Milletvekillerinin düşürülmesi ve neticesinde tutuklanarak cezaevine gönderilmelerini protesto etmek amacıyla ilimizde ve bazı illerimizde toplanma çağrıları yapıldığı bilinmektedir.

Bir grup tarafından protesto etmek amacıyla yapılacak eylemlerin kamu düzeni ve güvenliğinin tehlikeye düşebileceği, Coronavirüs (Covid-19)`le mücadeleyi zaafiyete uğratabilecek şekilde, kişiler arası teması arttıracağı öngörülmektedir." açıklamalarında bulundu.

Tekirdağ'a giriş çıkış kaç gün yasaklandı? Hangi günler Tekirdağ'a giriş çıkış yasağı var? Valilik açıkladı ile ilgili etiketler Tekirdağ giriş çıkış yasak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.