Bulgaristan'a kaçan katilin akıbeti 19 yıl sonra ortaya çıktı: Zehirlenerek hayatını kaybetti

İstanbul’da 2002 yılında komşusu Nedret Abdullahoğlu’nu sevgilisi sevgilisi Bahar Karulman Tabu ile birlikte iple boğarak öldürdüğü iddia edilen ve müebbet hapis cezası aldıktan sonra Bulgaristan’a kaçan oğlu Eralp Eral'ın akıbeti belli oldu. Eral'ın Bulgaristan’ın Varna kentinde zehirlenerek öldüğü öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde,11 Şubat 2002 tarihinde kocası yurt dışında olduğu için çocuğuyla birlikte yaşayan 34 yaşındaki Nedret Abdullahoğlu adlı kadın evinde iple boğularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Kadını öldüren zanlıların Abdullahoğlu'nun cep telefonu ile ziynet eşyaları ve gözlüğünü gasp ettikten sonra kaçtıkları belirlenmişti.

ZANLILARDAN BİRİ TEKİRDAĞLI ÜNLÜ CEZA AVUKATININ OĞLU VE SEVGİLİSİ ÇIKMIŞTI

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada cinayetin  iki kat üstte oturan komşuları Bahar Karulman Tabu ve sevgilisi Eralp Eral tarafından gerçekleştirildiği iddia edilmişti. Zanlılardan Eralp Eral'in Tekirdağlı tanınmış avukat Sabahattin Eral'in oğlu olduğu öğrenilmişti. Olaydan sonra katil zanlılarının, öldürdükleri Nedret Abdullahoğlu'nun cep telefonunu da kullandıkları  tespit edilmişti. Zanlılar Eralp Eral ve Bahar Karulman Tabu, cinayetten 18 gün sonra Tekirdağ'da polisler tarafından yakalanarak gözaltına alınmışlardı.

Bulgaristan'a kaçan katilin akıbeti 19 yıl sonra ortaya çıktı: Zehirlenerek hayatını kaybetti

Eralp Eral ve sevgilisi Bahar Karulman Tabu

İKİ ZANLI 10 YIL SONRA SERBEST BIRAKILMIŞLARDI!

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Eralp Eral ve sevgilisi Bahar Karulman Tabu suçlamaları kabul etmemişlerdi. Polis sorgulamasından sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan iki zanlı, yargılandıkları ilk yıllarda birbirlerini suçlayarak cinayet iddiasını birbirlerinin üzerine atmışlardı. İki zanlı sevgili, 7 yıl sonra komşuları Nedret Abdullahoğlu'nu öldürdüklerini mahkemede itiraf ettiler, ancak iki 3 Şubat 2011'de,Torba Yasa kapsamında tutukluluk süresini sınırlayan 102. Madde gereğince 10 yıldır tutuklu yargılandıkları için tahliye edildiler.

KATİL ZANLISI SEVGİLİLER MÜEBBET HAPİS CEZASI ALMIŞLARDI!

Tekirdağ Yarı Açık Cezaevi'nde yatarken tahliye edilen Eralp Eral ve Bahar Karulman’ın dava süreci Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi devam ederken, hakların da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Kararın Yargıtay tarafından 16 Eylül 2011'de onanmasının ardından, iki sevgili polis tarafından yeniden her yerde yakalama kararı çıkarılmıştı.

Bulgaristan'a kaçan katilin akıbeti 19 yıl sonra ortaya çıktı: Zehirlenerek hayatını kaybetti - Resim : 2

Tekirdağlı ünlü ceza avukatı Sebahattin Eral

BAHAR KURULMAN TABU AKRABASININ EVİNDE YAKALANDI!

İnfaz Büro Amirliği tarafından aranan Bahar Karulman Tabu'nun izi Bakırköy'de bir akrabasının evinde bulunmuştu. İnfaz Büro Amirliği'nde işlemleri yapılırken sürekli ağlayan Bahar Karulman Tabu bir suçu gizlemek, yakalanmamak için adam öldürmek ve gasp amacıyla adam öldürmek suçlarından verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını çekmek üzere cezaevine teslim edilmişti.

ERALP ERAL'İN YURT DIŞINA KAÇTIĞI BELİRLENMİŞTİ

Öte yandan Eralp Eral'ın polis tarafından yapılan araştırma da Bulgaristan’a kaçtığı anlaşılmıştı. Eral'ın Bulgaristan'ın Varna Şehri'nde 16 Ocak 2022 tarihin de  zehirlenerek öldüğü  öğrenildi.

Bulgaristan'a kaçan katilin akıbeti 19 yıl sonra ortaya çıktı: Zehirlenerek hayatını kaybetti - Resim : 3

Tekirdağlı ünlü ceza avukatıSabahattin Eral, oğlunun cenazesiydeyken...

ERALP ERAL TEKİRDAĞ'DA TOPRAĞA VERİLDİ

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre 46 yaşındaki Eralp Eral’ın cenazesi  Tekirdağ’a getirildi. Eral'ın cenazesi, Tekirdağ'da kılınan cenaze namazı sonrası, eski mezarlıkta toprağa verildi.Cenazeye katılan ünlü avukat baba  Sabahattin Eral'ın çok üzgün olduğu dikkati çekti.

Bulgaristan'a kaçan katilin akıbeti 19 yıl sonra ortaya çıktı: Zehirlenerek hayatını kaybetti - Resim : 4

Bulgaristan'a kaçan katilin akıbeti 19 yıl sonra ortaya çıktı: Zehirlenerek hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Tekirdağ avukat ünlü eral eralp bahar karulman sebahattin eralp
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.