Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı tarihi farkla Avrupa şampiyonu oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı, Bosna Hersek'te düzenlenen Avrupa B Ligi Şampiyonası'nın finalinde tarihi farkla Letonya'yı 84-34 yenerek şampiyon oldu. Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, maç sonu Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Bosna Hersek’te düzenlenen Avrupa B Ligi Şampiyonası’nın finalinde Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı, Letonya ile karşı karşıya geldi.

LETONYA'YI TARİHİ FARKLA YENDİK

Başkent Saraybosna’da oynanan final mücadelesinde maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen milliler, sahadan 84-34’lük galibiyetle ayrıldı ve şampiyonluğa ulaştı.

AVRUPA A LİGİ'NDE MÜCADELE EDECEĞİZ

Ay-yıldızlı ekip, daha önce finale yükselerek Avrupa A Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanmıştı.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN MİLLİ TAKIMA TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa B Ligi Şampiyonası’nın finalinde Letonya’yı yenerek şampiyon olan Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

''BİZLERİ SEVİNDİREN MİLLİ SPORCULARIMIZIN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM''

“Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Avrupa B Ligi Şampiyonası Finali’nde Letonya’yı mağlup ederek şampiyon olan Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımımızı kutluyorum. Elde ettikleri sonuç ve sergiledikleri mücadele ile bizleri sevindiren milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”

Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı tarihi farkla Avrupa şampiyonu oldu ile ilgili etiketler Bosna Hersek Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı Avrupa B Ligi Şampiyonası avrupa şampiyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.