Tekel bayisinden 25 TL'ye aldığı sahte alkol sonu oldu: Eşim çığlık çığlığa öldü...

Yılbaşının yaklaşması ile birlikte sahte alkolen ölenlerin sayısı giderek artarken son acı haber Avcılar'dan geldi. 4 çocuk annesi 50 yaşındaki Dilek Havuççuoğlu, tekel bayisinden 25 liraya su şişesi içinde aldığı sahte alkolden hayatını kaybetti. Havuççuoğlu'nun eşi "Eşim sahte alkol aldıktan sonra 'her yerim ağrıyor ve gözlerim görmüyor, ayaklarım üşüyor' dedi. Eşim çığlık çığlığa öldü." dedi.

Türkiye geneli yılbaşının yaklaşması ile birlikte sahte alkolden ölenlerin sayısı her geçen gün artıyor. 

 Avcılar'da tekstil firmasında çalışan Dilek Havuççuoğlu evinin yakınlarında bulunan tekel bayisinden sahte içki aldı.

4 ÇOCUK ANNESİ KADIN, HAYATINI KAYBETTİ

Havuççuoğlu, sahte içkiyi içtikten sonra gözelerinde kararma ve vücut ağrısı şikayetleri nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede Havuççuoğlu'nun sahte içkiden zehirlendiği ortaya çıktı. Yoğun bakıma alınan 4 çocuk annesi Havuççuoğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Havuççuoğlu'nun cansız bedeni otopsi yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumuna getirildi.

 Tekel bayisinden 25 TL'ye aldığı sahte alkol sonu oldu: Eşim çığlık çığlığa öldü...

"TEKEL BAYİSİNDEN 25 LİRAYA PET ŞİŞEDE ALMIŞ"

Dilek Havuççuoğlu'nun eşi Fikret Havuççuoğlu, “Eşimi sahte alkolden kaybettim. Ben alkol kullanmam ancak eşim benden habersiz kullanıyordu. Eşim en son alkol aldığında kötü oldu. Evin yakınlarında bulunan bir tekel bayisinden 25 liraya su şişesi içinde votka almış. Aldığı gün hemen içmiş. Eşim bana pazar günü, 'her yerim ağrıyor ve gözlerim görmüyor, ayaklarım üşüyor' dedi. Biz de hastaneye gittik. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen eşimi kaybettik. Eşim çığlık çığlığa öldü. Eşimin 25 liraya alkol aldığını bilmiyordum. Bilseydim aldırmazdım. İnsan sevdiğini göz göre göre ölüme bırakır mı?" dedi.

 Tekel bayisinden 25 TL'ye aldığı sahte alkol sonu oldu: Eşim çığlık çığlığa öldü... - Resim : 2

 

“BÖYLE İNSANLAR SOKAKLARDA GEZMEMELİ"

"Eşim, birlikte öleceğiz diyordu" diyen Fikret Havuççuoğlu, “Eşim benim her şeyimdi, elim ayağım, kolumdu. Ağacı kökten kestiler. Eşime sahte alkolü Avcılar'da bir hastanenin yakınında bulunan tekel bayiden almış. Bu sahte alkolü satan kişiden şikayetçi oldum, yakalanmış. En ağır cezayı almasını istiyorum. Böyle insanlar sokaklarda gezmemeli" diye konuştu. 

Tekel bayisinden 25 TL'ye aldığı sahte alkol sonu oldu: Eşim çığlık çığlığa öldü... - Resim : 3

"BİDONLARDAN PET ŞİŞELERE DOLDURUP SATIYORLARMIŞ"

Sarıyer'de sahte içki aldıktan sonra fenalaşıp hastaneye giden E.K. de (54) hayatını kaybetti. E.K.'nın yeğeni Sibel Kök ise “Dayım cuma günü Sarıyer'de bir esnaftan sahte alkol almış. Votka içtiğini biliyoruz. O sahte alkollüde bidonlardan pet şişelere doldurup satıyorlarmış. Cuma günü içmiş, cumartesi rahatsızlanmaya başlamış. Bulantı, kusma, baş ağrısı gibi şikayetleri varmış. Hemen doktora götürdük. Ancak dayımı kaybettik. Dayıma bu sahte alkolü satan kişinin birçok sabıkası varmış. Adam daha önceden de sahte alkol satmış. Allah bu sahte alkollü satanlardan sorsun. Bizim ciğerimiz yandı" ifadelerini kullandı.

 

Tekel bayisinden 25 TL'ye aldığı sahte alkol sonu oldu: Eşim çığlık çığlığa öldü... ile ilgili etiketler alkol içki tekel sahte alkol bayi pet şişe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.