Tekel bayiler isyan etti! Dondurma satmayı bıraktılar, firmaları uyardılar

Alkol, sigara ve atıştırmalık ürünlere yapılan yüzde 47'ye ulaşan zamlar tekel bayileri isyan ettirdi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, fiyat artışı konusunda işletmelere destek vermeyen firmaların dolaplarını kaldıracaklarını açıkladı. Aybaş, bu kapsamda ülke genelinde bakkal ve bayilerde dondurma satılmayacağını duyurdu.

Yeni yılla birlikte gelen rekor zamlara alkol ve tütün ürünleri için ödenen Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı da eklenmişti.

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, zor koşullarda destek vermeyen firmaların dolaplarını kaldıracaklarını sosyal medyadan açıkladı. Aybaş, zamlar nedeniyle oluşan zor koşullarda destek vermeyen firmaların dolaplarını da kaldıracaklarını duyurdu.

Özgür Aybaş, paylaşımında, "Ülke genelinde Bakkalar ve Bayiler olarak dondurma ürünleri satmama kararı aldık. Dolapları geri gönderiyoruz. Diğer Pazarın lideri firmaları Efes, Tuborg, Cola, Pepsi görüşmelerimiz olacak destek veren firmaların dolapları kalacak." dedi.

Tekel bayiler isyan etti! Dondurma satmayı bıraktılar, firmaları uyardılar ile ilgili etiketler alkol zam Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş dondurma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.