Teke Tek astroloji tahminleri! Öner Döşer, Dinçer Güner, Hande Kazanova 2021 burç yorumları

Fatih Altaylı’nın Teke Tek astroloji 2021 yılbaşı özel programında Türkiye'nin önde gelen astrologları Öner Döşer, Dinçer Güner ve Hande Kazanova, yeni yılda burçlarla ilgili tahminlerinden bahsettiler. Peki, 2021’de burçları neler bekliyor? Hangi burçlar yeni yılda daha şansı?

Fatih Altaylı tarafından hazırlanan Tele Tek yılbaşı özel programında Türkiye'nin önde gelen astrologları Öner Döşer, Dinçer Güner ve Hande Kazanova 2021 yılı ile ilgili olarak astroloji tahminlerinde bulundular.

Yıldız haritaları 2021 için neler gösteriyor?

- Ekonomiden siyasete, seçimlerden doğa olaylarına dünyayı ve Türkiye'yi 2021'de neler bekliyor?

- 2021'de hangi burcu ne bekliyor? Hangi burçlar daha şanslı?

- Dünyada ve Türkiye'de siyasi liderlerin astrolojik haritaları 2021 için neler diyor?

Tüm bu soruların yanıtlarını Hande Kazanova, Öner Döşer ve Dinçer Güner, Teke Tek Yılbaşı Özel'de Fatih Altaylı’ya anlattı.

ÖNER DÖŞER: KOVA ÇAĞI’NA GİRMEDİK

2021 yılı astroloji anlamında oldukça hareketli. 21 Aralık 2020 tarihinde, çok önemli bir kavuşum yaşandı. 800 yıldan bu yana ilk kez Jüpiter ve Satürn’ün yakın kavuşumunu gözlemledik. Jüpiter ve Satürn’ün bir çift yıldız gibi gözükmesi çok önemli bir hadise. Bu döngüyle ilgili Kova Çağı’na girildiği söylendi. Ancak biz Kova Çağı’na girmedik. Kova Çağı’na girmemize yaklaşık 300-400 yıl daha var.

3 tane Zodyak var. Birincisi takımyıldızlarının yerlerine göre, ikincisi sideral Zodyak 3. Bizim Batı astrolojisinde kullandığımız mevsimsel Zodyak. Mevsimsel Zodyak ile sideral Zodyak arasındaki ilişki bize astrolojik çağları veriyor.

Teke Tek astroloji tahminleri! Öner Döşer, Dinçer Güner, Hande Kazanova 2021 burç yorumları

Yeni dönemin en kıymetli kaynağının veri olduğu bir döneme giriyoruz. Zamanımızın altını, petrolü bundan sonra veri olacak. Şimdiye kadar bildiğimiz yönetim sistemlerin ve ekonomik sistemlerin değişeceği bir döneme giriyoruz.

2021 ile beraber koronavirüsten çok daha fazlasını göreceğiz. İnsanların mevcut sistemlere itirazı olabilir. Başta ABD olmak üzere yönetim ve seçim sistemlerinin değişeceği bir zaman dilimi olabilir. Bildiğimiz kapitalizmin sonuna geldik. Önümüzde ciddi bir ekonomik sıkıntı dönemi var, daha biz sıkıntılı dönemi görmedik. 2025 sonu 2026 ile birlikte daha demokratik, daha işbirlikçi, daha hümanist bir döngüye gireceğiz.

2022 yılında 14 Şubat’tan itibaren 30 yıllık yeni bir döngünün başlangıcı olacak. Biz aslında bu yıl geçtiğimiz 30 yıldan getirdiğimiz bazı sistemleri artık tamamlama yılındayız. Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de ekonomik zorlanmalar var.

Türkiye’nin askeri anlamda yatırımlarının 2030 yılına kadar çok büyüyeceğini görüyoruz. Türkiye alternatif işbirlikleri dönemine giriyor. Türki Cumhuriyeti ülkeleriyle ticaret ve işbirlikleri var. Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Afganistan ile ilişkiler genişliyor. Asya özellikle, Türkiye-Hindistan ilişkileri de çok gelişecek.

Salgın 2021 yılıyla beraber devam ediyor. Başka salgınların çıkma olasılığı var. Özellikle kasım ayında sürüngen hayvanlarla ve hayvanlardan geçen hastalıklarla ilgili risk içeren zamanlar var. Haritaya baktığımızda mevcut hükümetin güçlü olduğunu görüyoruz. İçinde bulunduğumuz 21 Aralık’taki kış mevsimi haritasından 21 Mart’taki ilkbahar haritasına kadar olan dönemde hükümet güçlü gözüküyor.

HANDE KAZANOVA: YENİ ÇAĞ BİLGİ ÇAĞI

Gökyüzünde bu sene element bazında yepyeni bir sürece giriyoruz. Çünkü toprak elementini tamamladık. Hava elementi dediğimiz dönemde zekasını kullanan bilgiyi ön plana çıkaran yükselişte olacak.

Bu çağa ‘bilgi çağı’ diyebiliriz. Bilgi kimdeyse, hangi ülkedeyse biz artık onları alkışlıyor olacağız.

Ülkeleri yönetenler, toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak yasaları iyileştirmek durumunda kalacaklar. Kalmayan gidecek… Çok ciddi kutuplaşmaların olduğunu devrede göreceğiz. İnsanların kendi hakları ve daha iyi yaşam mücadelelerinin artacağını görebiliriz. Aynı zamanda bu finansal dünyanın sağlamlığını test edecek.

17 Şubat, 15 Haziran ve 24 Aralık tarihlerinde dünya genelinde çok ciddi olaylarla karşılaşabiliriz.

2021 yılına giriş, Ocak ayı çok önemli. 5, 6, 7, 8 Ocak tarihlerinde çok ciddi bilgi açığı ya da önemli bilgiler duyabiliriz. Ocak ayını suikastlerle ilgili de sıkıntılı görüyorum. Ocak ayında özellikle ABD’de toplumsal hezeyanların ön plana çıkacağını söyleyebiliriz.

Salgından bahsedersek 2021 yılında birkaç tür daha virüs çıkacağını düşünüyorum. 2021’in kasım ayına kadar ciddi anlamda bu virüsten kurtulabileceğimizi düşünmüyorum. Güzel sonuçlarla karşılaşacağız ama ocak ve şubat ayında dünya genelinde sıkıntılar gözüküyor.

DİNÇER GÜNER: 2021, 2020 KADAR ZOR OLMAYACAK

21 Aralık, hem bir ekinoks günüydü hem de Jüpiter ve Satürn Kova burcunun sıfır derecesinde bir araya geldi. Sıfır derecesi yeni ve çok büyük bir başlangıcı sembolize eder. Bu yüzden datalardan ya da yapay zekadan söz ediyoruz.

Ocak, şubat, haziran ve kasım ayları 2021’e damgasını vuracak tarihler olacak.

Gündemimizde aşı savaşları olacak. Aşı ile ilgili sürekli çalışmaların yapılacağı bir sene olacak.

2021’de dünya ikiye ayrılacak. Yeni dünya düzencileri ile eski sistemciler birbirleriyle bir nevi kavga edecek.

Teke Tek astroloji tahminleri! Öner Döşer, Dinçer Güner, Hande Kazanova 2021 burç yorumları - Resim : 2

Nükleer konusu gündemde olacak. Özellikle şubat, haziran ve aralık ayında nükleer ile ilgili önemli konular masaya yatırılacak.

Uranüs elektrik ile ilişkilidir. Satürn ise kısıtlamak demektir. Zannediyorum ki 2021 senesinde elektrikle alakalı bazı sıkıntılar yaşayabiliriz.

2021 senesi ekonomik dalgalanmaların olacağı bir sene… Ama bu dalgalanmalar yeni bir ekonomik sisteme geçişe zemin oluşturabilir. Ocak ve martta kripto paranın güvenilirliği test edilebilir.

2021 teknolojik anlamda Rönesans yaşayacağımız, yeni buluşların gündeme geleceği bir sene olacak. Uzayda yaşamakla alakalı yılın sonuna doğru çok önemli gelişmeler yaşanacak.

2021 deliler ile dâhilerin senesi olacak. Bir sürü aklını yitiren insan göreceğiz ama bir taraftan da çok büyük dâhilerin ortaya çıkacağını söylemek hata olmaz.

2021 senesinde vergi adına reformlar gerçekleşebilir. Vergi ile ilgili sert kurallar alınabilir. Hem vergi hem borsa alanında kurallar değişebilir.

10 Haziran’da çok önemli bir Güneş Tutulması meydana geliyor. Tutulma civarında bilgi güvenliği açığı, ifşalar, hack gibi konuların gündeme geleceğini gösteriyor. Bir de dünyayı harekete geçirecek kadınlar ortaya çıkabilir.

28 Ocak civarı dünya üzerinde zehirle ilişkili önemli durumlar meydana gelebilir.

28 Mart civarında büyük sahtekarlıklar, havayolu problemleri ve suikastler yaşanabilir.

8 Ağustos – 7 Eylül arasında çok büyük yangınlar çıkabilir.

Teke Tek astroloji tahminleri! Öner Döşer, Dinçer Güner, Hande Kazanova 2021 burç yorumları ile ilgili etiketler teke tek 2021 astroloji 2021 burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.