"Tek düşüncemiz kazanmak ve gruptan çıkmak!''

Fransa'nın İzlanda'yı 1-0 yendiği maçta takımının tek golünü atan Olivier Giroud, karşılaşmanın ardından Türkiye hakkında konuştu.

Fransa-İzlanda maçının ardından Fransa'nın yıldız futbolcusu Olivier Giroud açıklamalarda bulundu.

"İNTİKAM ALMAK İSTİYORUZ"

Fransa'nın deplasmanda İzlanda'yı 1-0 yendiği maçta galibiyet golünü atan Giroud, ''İzlanda çok kalabalık savunma yapıyordu, attığım gol çok önemliydi. Şimdi sırada Türkiye var. Türkiye'den intikam almak istiyoruz. Tek düşüncemiz kazanmak ve gruptan çıkmak.'' ifadelerini kullandı.

DESCHAMPS: ''SÜRPRİZ OLMADI''

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps ise Giroud'u överken ''Giroud kulübünde fazla oynama şansı bulamasa da neler yapabileceğini kanıtlamış bir oyuncu. İzlanda maçında da bunu gösterdi. Zaten hep onunla başlamayı düşünüyordum, benim için sürpriz olmadı.'' dedi.

"Tek düşüncemiz kazanmak ve gruptan çıkmak!'' ile ilgili etiketler Türkiye Fransa İzlanda olivier giroud Didier Deschamps
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.