Tehlikeli Yürüyüş filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Tehlikeli Yürüyüş adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Tehlikeli Yürüyüş hangi kanalda? Tehlikeli Yürüyüş oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Show TV yayın akışında yer alan Tehlikeli Yürüyüş adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Tehlikeli Yürüyüş 2015 yılında vizyona girmiştir..

TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

1974 yılında Fransız ip cambazı Philippe Petit, kariyerinin belki de en tehlikeli denemesine girişir: Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasındaki boşlukta yürümek! Philippe Petit, akıl hocası Papa Rudy'nin yardımı ve desteğiyle tüm engellere ve risklere meydan okuyarak kulelerin arasına ip gerip bu tehlikeli yürüyüşü gerçekleştirmeyi planlar. Philippe Petit, uluslararası bir ekibin desteğiyle, Başkan Richard Nixon'ın istifa edebileceğini açıklamasından bir gün önce kulelerin arasına çelik kablo düzeneğini yerleştirir. O günlerde henüz tamamlanmamış olan ve kısmen kullanılan kulelerin arasında dans eden bu cambaz, tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başaracaktır.

TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Robert Zemeckis

Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon

Tür: Biyografik, Dram, Macera

Yapım Yılı: 9 Ekim 2015 / 2s 3dk

 

Tehlikeli Yürüyüş filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Show TV Tehlikeli Yürüyüş filminin konusu ne Tehlikeli Yürüyüş film konusu ne oyuncuları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.