Tehlikeli Teslimat filminin konusu nedir? Tehlikeli Teslimat oyuncuları kimlerdir?

12 Ocak Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Tehlikeli Teslimat filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Tehlikeli Teslimat hangi kanalda, Tehlikeli Teslimat oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

12 Ocak Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Tehlikeli Teslimat adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Tehlikeli Teslimat 2019 yılında vizyona girmiştir. Tehlikeli Teslimat adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Tehlikeli Teslimat filminin konusu nedir? Tehlikeli Teslimat oyuncuları kimlerdir?

Tehlikeli Teslimat Filminin Konusu Nedir?

Frank Walsh, nadir ve egzotik hayvanları avlayan, hayvan koleksiyoncusu olan bir adamdır. Bir hayvanat bahçesi için beyaz bir jaguar yakalayan Frank, bu sayede yüklü bir para alacağını düşünür. Frank, çok geçmeden yakaladığı hayvanı yük gemisi ile hayvanat bahçesine götürmek için yola koyulur.

Tehlikeli Teslimat filminin konusu nedir? Tehlikeli Teslimat oyuncuları kimlerdir?

Ancak hayvanın bulunduğu yük gemisinde ABD’ye iade edilen bir suikastçı da vardır. Suikastçı kumpas kurup zincirlerinden kurtulup kendisi gibi parmaklıklar ardında tutulan jaguarı da serbest bırakınca Frank, geminin sıkışık koridorlarında zorlu bir savaşa girişir.

Tehlikeli Teslimat Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Nick Powell

Oyuncular: Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 2019/ 1s 37dk

Tehlikeli Teslimat filminin konusu nedir? Tehlikeli Teslimat oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Tehlikeli Sular filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi Primal filmi Nicolas Cage
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.