Tehlikeli madde taşıyan tanker ve motosiklet kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada!

Tekirdağ Çorlu'da otobüse çarpmamak için yön değiştiren motosikletli, karşı yönden gelen tehlikeli madde taşıyan tankerle kafa kafaya çarpıştı. Saniye saniye kameralara yansıyan kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Hürriyet Mahallesi Eski Bağlar Caddesi üzeri su deposu mevkiinde meydana geldi.

Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu istikametine seyreden Akın Ö.’nün kullandığı motosiklet, yol ayrımında Metiner Orhan Sokak istikametine sapan halk otobüsüne çarpmamak için yön değiştirerek, karşı yönden gelen Mehmet K. idaresindeki akaryakıt tankeriyle kafa kafaya çarpıştı.

Tehlikeli madde taşıyan tanker ve motosiklet kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada!

Kaza sonrası motosiklet sürücüsü Akın Ö. ve arkasında bulunan Numan Ö. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anı ise, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Tehlikeli madde taşıyan tanker ve motosiklet kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada! - Resim : 2

Tehlikeli madde taşıyan tanker ve motosiklet kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada! - Resim : 3

Tehlikeli madde taşıyan tanker ve motosiklet kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada! ile ilgili etiketler Tekirdağ Çorlu tanker Motosiklet kaza tehlikeli madde

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.