Tedbirsiz düğün 175 kişiye korona bulaştırdı

ABD'nin Maine eyaletinde gerçekleştirilen 65 kişilik düğünde koronavirüs tedbirleri hiçe sayıldı. Düğün sonrasında 175 kişi koronavirüse yakalanırken 7 kişi de yaşamını yitirdi.

ABD'nin Maine eyaletinde gerçekleşen olay, sosyal mesafe ve tedbirler olmadan virüsün ne kadar kolay ve hızlı yayılabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

CNN'in haberine göre, ABD'nin Maine'de eyaletinde 7 Ağustos'ta düzenlenen düğüne, eyaletin 'kapalı mekanda maksimum 50 kişi' yasağı da ihlal edilerek toplamda 65 davetli katıldı.

HUZUREVİ VE HAPİSHANEYE YAYILDI

Koronavirüs tedbirlerine uyulmayan düğünden bu yana bir huzurevi ve bir hapishaneye yayılan salgının Maine'deki düğünle bağlantılı olduğu açıklandı.

Düğün alanında 160 km uzaklıktaki hapishane ve huzurevinde ortaya çıkan vakalarla birlikte toplamda 175 kişi kişi koronavirüse yakalanırken, düğün alanında bulunmayan ancak bulunan kişilerle temas eden 7 kişi de hayatını kaybetti.

Tedbirsiz düğün 175 kişiye korona bulaştırdı ile ilgili etiketler Düğün Koronavirüs Korona ölüm vaka
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.