Tedbirlere karşı çıkanlara Avrupa hatırlatması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesini ideolojik nedenlerle engellemeye çalışanlara Avrupa ülkelerini örnek gösterdi.

Twitter hesabından koronavirüsle mücadele hakkında bir açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'de koronavirüsle mücadelede alınan tedbirlerin Avrupa ülkelerinde de uygulandığını hatırlattı.

Mücadelenin evrensel olduğuna dikkat çeken Altun, "Koronavirüsle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Bu mücadele, evrensel bir mücadele. Bu mücadeleyi ideolojik saiklerle engellemeye çalışanlara Avrupa ülkelerinin aldıkları tedbirleri hatırlatmak isterim. Devlet- millet birlikteliğiyle bu mücadeleyi kazanacağız" dedi.

Tedbirlere karşı çıkanlara Avrupa hatırlatması ile ilgili etiketler Fahrettin Altun koronavirüs tedbirleri İletişim Başkanı tam kapanma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.