Tecrübeli orta saha Erhun Öztümer'den Adana Demirspor'a 1.5 yıllık imza

Adana Demirspor ara transfer döneminde 4. imzayı Karagümrük'ten Erhun Öztümer'e attırdı. Fatih Karagümrük'e bu yaz transfer olan ve Süper Lig'de 18 maçta forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, Akdeniz ekibiyle 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Mavi Şimşekler daha önce de Mustafa Kapı, Alper Uludağ ve İsmail Çokçalış takviyeleri yapmıştı.

Adana Demirspor'dan orta sahaya Erhun Öztümer takviyesi...

Fatih Karagümrük'e bu yaz transfer olan ve Süper Lig'de 18 maçta forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, Akdeniz ekibiyle 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz daha önce Bolton Wanderers, Bristol Rovers, Charlton Athletic ve Fatih Karagümrük  formalarını giyen orta saha oyuncusu Erhun Aksel Öztümer ile 1,5 yıl artı opsiyonlu şekilde anlaşma sağlamıştır. Oyuncumuza mavi-lacivertli forma altında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

İngiltere doğumu Erhun Öztümer, futbola Charlton Athletic altyapısında başladı.

 

Tecrübeli orta saha Erhun Öztümer'den Adana Demirspor'a 1.5 yıllık imza ile ilgili etiketler Adana Demirspor Erhun Öztümer fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.