Tecrübeli forvet Burak Yılmaz, sezonun son maçında Lille'e veda edeceğini duyurdu

Fransa Ligi'nde Lille forması giyen Burak Yılmaz, sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu. Tecrübeli forvet sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Yarın Lille'deki son maçım. Harika 2 yıl ve harika 2 kupa kazandık. Her şey için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. İki sezondur Fransa’da Lille forması giyen ve geçtiğimiz sezon Ligue 1 şampiyonluğuna ulaşan Burak Yılmaz, takımının önemli bir parçasıydı.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Lille'de forma giyen Burak Yılmaz, yarın Rennes'i ağırlayacakları sezonun son maçının ardından takımdan ayrılacağını açıkladı.

Burak Yılmaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Yarın Lille'deki son maçım. Harika iki yıl geçirerek harika iki kupa kazandık. Her şey için teşekkür ederim. Sizleri unutmayacağım" ifadelerini kullandı.

Lille'e 2020'de transfer olan 36 yaşındaki golcü futbolcu, takımıyla birer Ligue 1 ve Fransa Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı. Tecrübeli futbolcu, Lille formasıyla 72 maça çıktı ve 25 gol kaydetti.

Tecrübeli forvet Burak Yılmaz, sezonun son maçında Lille'e veda edeceğini duyurdu ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Lille Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.