Çılgına dönen ağabey 5 teröristi taradı!

Suriye’nin petrol bölgesi olan Deir Ezzor'un Ziban kasabasında, YPG/PKK'lı teröristlerin genç bir kıza tecavüz ettikleri ortaya çıktı. Genç kızın başına gelenleri öğrenen ağabey çılgına döndü ve otomatik silahla teröristleri taradı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Bölücü terör örgütü PKK/YPG’de örgüt içi tecavüzlerin olduğu biliniyordu. Güvenlik güçlerinin yaptığı istihbaratlarda, özellikle örgütten kaçmak isteyen kadın militanların, yöneticilerin emri ile tecavüze uğradıkları tespit edilmişti. PKK/YPG’de olan bu tecavüz olayları, son 3 yılda örgütün bulunduğu yerlerde, halka yapılmaya başlandığı belirtildi.

GENÇ KIZ SİLAH ZORUYLA TECAVÜZE UĞRADI

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Suriye’nin petrol bölgesi olan Deir Ezzor'un Ziban kasabasında, YPG/PKK'lı teröristlerin genç bir kıza tecavüz ettikleri ortaya çıktı. Genç kızın, silah zoruyla tecavüze uğradığını ailesine söylemesi üzerine çılgına dönen ağabey, otomatik tüfekle tecavüzcü 5 teröristi silahla yaraladı. Tecavüzcü 5 PKK/YPG’li terörist, hastanede tedavi edildikten sonra bir kamyonetin arkasında görüntülendi.

SDG’DEN 140 ARAP TERÖRİST AYRILDI

Öte yandan tecavüz girişiminin meydana geldiği Deir Ezzor'da bir başka gelişme yaşandığı ifade edildi. Terör örgütü PKK/YPG’nin paravan kuruluşu SDG bünyesinde yer alan 140 arap asıllı terörist, arapların yok sayılmasını bahane ederek örgütten toplu şekilde ayrıldığı öğrenildi.

Çılgına dönen ağabey 5 teröristi taradı! ile ilgili etiketler terörist Tecavüz pkk/pyd
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.