Tecavüzden kaçtığı ortaya çıktı

Sakarya'nın Akyası ilçesinde yol kenarında bir genç kız baygın halde bulunmuştu. Adının İlayda S. olduğu öğrenilen genç kıza uyuşturucu verildiği ve darp edildiği belirlenen Enes K. adlı kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. İlayda S. ifadesinde Enes K.'nın kendisine tecavüz etmeye çalıştığını söylerken, zanlı ise onu sevdiğini ve tüm yaşananları kıskançlıktan yaptığını ileri sürdü.

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Kuzuluk Mahallesinde vatandaşlar tarafından yol kenarında 19 yaşındaki İlayda S. baygın halde bulunmuştu.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalesi gerçekleştirildikten sonra Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılan genç kızın uyuşturucunun etkisinde olduğu ve darbedildiği belirlenmişti.

Bu gelişme üzerine kızın ifadesine başvuran Akyazı İlçe Jandarma ekipleri, olaydan sorumlu olduğunu belirlediği erkek arkadaşı Enes K.yı gözaltına aldı. Enes K., jandarmadaki işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Adliyeye gelerek Enes K.dan şikayetçi olan İlayda S. yaşanan olaya ilişkin olarak "6 aydır birlikteydik. Evdeyken uyuşturucu verdi bana. Sonra tecavüz etmeye kalktı. Ben karşı koyunca darbetti. Sonra evden kaçmıştım, yolda bayılmışım. Kendisinden şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

Nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Enes K. ise ifadesinde, "Ben kıskançlıktan yaptım, buradan dışarı çıkınca yine onun yanına gideceğim. Onu çok seviyorum" diye konuştu.

Tecavüzden kaçtığı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sakarya Akyazı uyuşturucu Tecavüz
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.