Tecavüzcünün cinsel organını keserek...

Genç kadın bıçak zoruyla kendisini evine sürükleyen tecavüzcünün elindeki bıçağı kapıp cinsel organını kesti. Çıplak halde kaçmaya başlayan kadına insanlar yardım etmeye çekindi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Güney Carolina eyaletinde yaşanan olayda 61 yaşındaki tecavüzcü Dennis Glenn Slaton, 8 Ağustos gecesi genç bir kadını bıçak zoruyla kaçırdıktan sonra tecavüz etmek istedi. Slaton'un bir anlık dalgınlığından faydalanan kadın tecavüzcüsünün elinden aldığı bıçakla adamın cinsel organını kesti ve olay yerinden kaçtı.

KİMSE KAPISINI AÇMADI

Tecavüzcüsü ile boğuştuğu ve cinsel organını kestiği sırada üzerine kan bulaşan kadın panik halde çıplak olarak sokakta koşmaya başladı. Yakındaki bir komşunun kapısını çalarak yardım istedi ancak ev sahipleri kapıyı açmayarak sadece polisi arayabileceklerini söyledi.

Çocuklarına tecavüz etmesine yıllarca izin verdiÇocuklarına tecavüz etmesine yıllarca izin verdi
Greenville News'e konuşan ev sahibi Jacqueline Fair, kapıyı açmadığını çünkü böyle bir durumda ne olabileceğini asla bilemeyeceklerini ifade ederek, "Bana yardım et diye bağırıyordu. Ona sadece polisi arayabileceğimi söyledim. Ancak o sırada koşarak devam etti" dedi.

Genç kadın çıplak ve üzeri kanla kaplı bir halde sokaktaki diğer evlerden de yardım istedi ancak kimse kapısını açmadı. Greenville İlçesi Şerif Ofisi'nin raporuna göre genç kadın son olarak bir Waffle dükkanına girerek yardım istedi ve buradakiler tarafından kendisine bakım yapıldı.

Dennis Glenn Slaton, cinsel organı kesilmesi ve yüksek miktarda kan kaybetmesine karşın hayata tutundu. Slaton'un ameliyat olması gerektiği açıklanırken, gerçekleştirmek istediği eyleme karşın kefaletle serbest bırakıldı. Ev hapsi verilen Slaton'ın 1990 yılında Gürcistan'da ağırlaştırılmış sado-mazoşist eylem ve tecavüz girişimi nedeniyle mahkum olduğu iddia edildi.

Slaton'ın 1977 yılından bu yana bir çok cinsel suça karıştığı ve bazıları neticesinde ceza aldığı açıklanırken, The News' e konuşan sapık, "Başıma gelenler oldukça kötüy ve trajikti. Eğer geçmişte böyle bir şey yaşamış olsaydım evimde ölü bulunurdum" açıklaması yaptı.

Tecavüzcünün cinsel organını keserek... ile ilgili etiketler Tecavüz Çıplak bıçak kapı elbise
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.