"Tecavüzcüler ameliyatla kadın yapılıp genelevde çalıştırılsın!"

Eski manken Ebru Şancı, son dönemde yaşanan çocuk tacizleri ve ölümleriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinin tepkisini çekti.

Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenen ve ikiz kızları olan Ebru Şancı Instagram'dan yaptığı paylaşımla tüm tepkileri üzerine çekti.

"TECAVÜZCÜLER AMELİYATLA KADIN YAPILSIN"

Son dönemde meydana gelen çocuk tacizi, cinsel istismarı ve çocuk ölümlerinden dolayı sosyal medyada 'idam ve hadım' önerilerine karşılık Ebru Şancı, tecavüzcülerin ameliyatla kadın yapılması gerektiğini söyledi.

 "BU ŞEREFSİZLERE GİTSİNLER!"

Ebru Şancı Instagram hesabından bu gönderiyi paylaşıp, altına da şu notu düştü:

"Asamıyorsunuz anladık! Biz de bizim vergilerimizle bunlara içeride bakmanızı istemiyoruz.... Hadım edeceğinize çok daha iyi bir fikrim var, sokakta köpek kovalayacaklarına bu şerefsizlere gitsinler!

Ayrıca burs olmaz haram yemesin kızar sokak hayvanlarına mama ve tedavide kullanılsın"

"Tecavüzcüler ameliyatla kadın yapılıp genelevde çalıştırılsın!"

Ebru Şancı'nın bu paylaşımı kısa sürede binlerce tepki aldı.

"Tecavüzcüler ameliyatla kadın yapılıp genelevde çalıştırılsın!" ile ilgili etiketler Ebru Şancı Çocuk Tecavüz idam Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.