'Tecavüz' suçlamasının ardından Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den imalı 'Babalar Günü' paylaşımı!

Seda Sayan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı 'tecavüz' suçlamasının ardından ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bugün yaptığı 'Babalar Günü' paylaşımıyla konuya dair sessizliğini bozdu.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın Mehmet Ali Erbil hakkındaki “Tuğba Coşkun ile evliyken temizlikçi kadına tecavüz etti ve sonrasında boşandı” iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun bu açıklamaların ardından sessiz kalırken, Nergis Kumbasar da "Araya giren yanlış kişiler ve birtakım yanlış anlaşılmalar olmuş ve dolduruşa gelmiş olabilirler. O yüzden yanlış bir şey söylemişlerdir. Biz Seda'yı çok severiz, Seda da Erbil'i çok sever" demişti.

İMALI BABALAR GÜNÜ PAYLAŞIMI

Erbil ve Sayan ise karşılıklı geri adım atmış ve konunun üstünü kapatmıştı. Erbil'in Nergis Kumbasar'dan olan kızı Yasmin Erbil ise babasının Babalar Günü'nü kutlarken bu konuya dair bir mesaj verdi.

'Tecavüz' suçlamasının ardından Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den imalı 'Babalar Günü' paylaşımı!

"İyi ki varsın babam her gün senin günün. Her şeye inat sen çok iyi bir insansın bunu seni tanıyan herkes bilir ve neyin ne olduğunu da bilir. Ben hep buradayım."

 

 

'Tecavüz' suçlamasının ardından Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den imalı 'Babalar Günü' paylaşımı! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Seda Sayan yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.