Tecavüz edip çölde ölüme terk ettiler!

Las Vegas'ta kan donduran bir olay yaşandı. 54 yaşındaki Stanley Alfred Lawton ve 22 yaşındaki kızı Shania, bir kadını kaçırarak tecavüz ettikten sonra ölüme terketti.

Buzfeed'de yer alan habere göre; Las Vegas'te yaşanan akıl almaz olayda 54 yaşındaki Stanley Alfred Lawton ve 22 yaşındaki kızı Shania Nicole Poche-Lawton 40 yaşlarındaki bir kadını kaçırıp tecavüz ettikten sonra Kaliforniya'da çölde ölüme terk etti.

Los Angeles Şerif Departmanı'nın cuma günü yaptığı baskında olaya karışan baba kızın tutukluğu açıklandı.

Tutuklama sonrasında açıklama yapan Şerif  Eduarda Hernandez " Bu çok kötü bir dava. Kurban silah zoruyla kaçırılmış ve tecavüz edilmiş. Bir noktadan sonra da çölde ölüme terkedilmiş." açıklamasını yaptı.

Kadının 40'lı yaşlarda olduğunu söyleyen şerif, kadının Mojave çölünde Edwards Hava Kuvvetleri Üssü yakınında devriye gezen askeri subaylar tarafından bulunduğunu söyledi.

Şerif kadının durumu ile ilgili son olarak " Ne kadar süredir orada olduğunu bilmiyoruz. Bölge soğuk olduğu için oldukça kötü bir durumda buldundu." açıklamasını yaparak kadının hastaneye kaldırıldığını belirtti.

SuperHaber/Dışhaberler

Tecavüz edip çölde ölüme terk ettiler!

Tecavüz edip çölde ölüme terk ettiler! ile ilgili etiketler Tecavüz las vegas los angelas çöl
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.