Tecavüz edilip fuhuşa zorlanan Özbek kadınlar, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı!

Konya'da iki kişi sosyal medya üzerinden tanıştıkları Özbekistan uyruklu Umıda Juraeva ve Saıdakhon Matkarimova'yı, kiraladıkları eve getirip 4 gün boyunca tecavüz edip fuhşa zorladığı ileri sürüldü. Emniyet güçlerini arayıp yardım çağrısında bulunan iki kadın, kapısı kilitli olarak tutuldukları daireden, itfaiye merdiveni ile kurtarıldı. Gözaltına alınan Demirbaş ve Akbarov ise sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Konya'da oturan Mehmet Demirbaş (25) ve Azerbaycan uyruklu Ulvi Akbarov (26) sosyal medya üzerinden, İstanbul'da ikamet eden Umıda Juraeva (27) ve Saıdakhon Matkarimova (33) ile tanışıp bir süre telefonla görüştü. Daha sonra ikili, İstanbul'da yaşayan Juraeva ve Matkarimova'yı Konya'ya davet etti. Kadınların daveti kabul etmesi üzerine, iki kişi, geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul'a gidip kadınları Konya'ya getirdi. Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi’nde kiraladıkları stüdyoya kadınları yerleştirdiler. Demirbaş ve Akbarov, söylentiye göre pasaportunu aldıkları iki kadına burada cinsel saldırıda bulundu. Daha sonra arkadaşlarını çağıran ikili, kadınlara silah zoruyla fuhuş yaptırdılar.

Tecavüz edilip fuhuşa zorlanan Özbek kadınlar, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı!

KADINLAR 3'ÜNCÜ KATTAKİ DAİREDEN İTFAİYE EKİBİNİN YARDIMIYLA KURTARILDI

11 Ocak gecesi polisi arayan Umıda Juraeva ile Saıdakhon Matkarimova, kendilerine tecavüz edilip, zorla fuhuş yaptırdıkları ve bulundukları evin kapısının kilitli olup içeride alıkonuldukları ihbarında bulundu. Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçip belirtilen adrese gitti. Kapının kilitli olması nedeniyle itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

Tecavüz edilip fuhuşa zorlanan Özbek kadınlar, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı! - Resim : 2

Kadınlar, zorla tutuldukları 3'üncü kattaki dairenin balkonundan itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.

Tecavüz edilip fuhuşa zorlanan Özbek kadınlar, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı! - Resim : 3

FUHUŞ YAPTIRDIKLARI PARALARIN HESABININ TUTULDUĞU GELİR-GİDER DEFTERİ BULUNDU

Emniyet güçleri, Mehmet Demirbaş'ı evin yakınlarında dolaştığı sırada Ulvi Akbarov'u da evinde gözaltına aldı. Zanlıların evlerinde yapılan aramada silah, kadınlara fuhuş yaptırdıkları paraların hesabını tuttukları gelir- gider defteri ile iki kadının pasaportları bulundu.

Tecavüz edilip fuhuşa zorlanan Özbek kadınlar, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı! - Resim : 4

Şüphelilerin, kadınları zorla tuttukları evin yanındaki daireyi de kiralayıp, müşterilerle o evde görüştürdükleri öğrenildi.

"YAKIŞIKLI ÇIKSIN İYİ ÇEK"

Gözaltına alınarak emniyette ifadeleri alınan Mehmet Demirbaş ve Ulvi Akbarov suçlamaları reddetti. Özbekistanlı kadınları İstanbul’dan eğlenmek için davet ettiklerini, kiraladıkları evde de birkaç gün eğlence yaptıklarını ifade ettikleri öğrenildi.

Tecavüz edilip fuhuşa zorlanan Özbek kadınlar, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı! - Resim : 5

Polis merkezindeki işlemlerinden sonra Konya Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılardan Mehmet Demirbaş, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "İyi çek, yakışıklı çıksın" dedi.

İki şüpheli, 'İnsan ticareti, fuhşa teşvik, aracılık veya zorlama, cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Sınır dışı edilmek üzere Umıda Juraeva ve Saıdakhon Matkarimova da, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

DHA

Tecavüz edilip fuhuşa zorlanan Özbek kadınlar, itfaiye merdiveniyle kurtarıldı! ile ilgili etiketler Tecavüz Fuhuş Konya cinsel saldırı yabancı uyruklu kadın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.