TEB emekliye ne kadar promosyon veriyor? 1250 TL'ye varan promosyon

TEB emekliye ne kadar promosyon veriyor? Emeklilere promosyon ödemeleri ilk defa 2017 yılında başlamıştı. Emeklilere verilecek olan promosyon ücretleri ise emekliler tarafından araştırılmaktadır.Peki TEB emekli promosyon ne kadar? Detaylar haberimizde...

TEB emekliye ne kadar promosyon veriyor? Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili detaylar araştırıyor.Sosyal Güvenlik Kurumu ile Ziraat Bankası banka promosyonu için protokolü imzaladı. Yeni promosyon ücretlerinin ne kadar olduğu merak ediliyor.Peki TEB emekli promosyon ne kadar?

TEB'den emeklilere 1250 TL'ye varan promosyon

MAAŞ BANDI: 0-1.499 TL

SGK promosyon tutarı: 500 TL

Ek promosyon tutarı:500 TL

Toplam promosyon: 1000 TL

MAAŞ BANDI: 1.500-2.500 TL

SGK promosyon tutarı: 625 TL

Ek promosyon tutarı:500 TL

Toplam promosyon: 850 TL

 MAAŞ BANDI: 2.500 TL VE ÜZERİ

SGK promosyon tutarı: 750 TL

Ek promosyon tutarı:500 TL

Toplam promosyon: 1.250 TL

TEB'in sayfasında kampanya detayları şu şekilde yer aldı:

Kampanya 02.03.2020 – 31.03.2020 tarihleri arasında yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.
Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri,
Bankamızda en az 2 adet aktif otomatik fatura ödeme talimatı bulunması gerekmektedir.
Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde, maaş tutarına bağlı olarak aşağıda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.
Kampanya döneminde verilen 500 TL ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet aktif otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olup; verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi durumunda 500TL ek promosyon müşterilerimizden iade alınacaktır.
Kampanya dönemi içerisinde iptal edilip yeniden tanımlanan OFÖ talimatları geçerli değildir.
Kampanya döneminde iptal edilen otomatik fatura talimatları yerine 120 gün içerisinde yeni bir otomatik fatura ödeme talimatı alınması durumunda iade alınan 500TL ek promosyon müşteri hesabına geri yatırılacaktır.
Kampanya döneminde verilen ve kampanya dönemi öncesinde sahip olunan otomatik fatura ödeme talimatının aktif olması gerekmektedir. 3 ay içerisinde yeni verilen OFÖ talimatlarının aktif olmaması durumunda 500TL ek promosyon müşterilerimizden iade alınacaktır.
Kampanya emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup hali hazırda TEB’den emekli maaşını alan ve taahhütname bitiş tarihi 3 aydan uzun süre kalan müşterilerimiz kampanya kapsamında değildir.

TEB emekliye ne kadar promosyon veriyor? 1250 TL'ye varan promosyon ile ilgili etiketler emeklilik emekli emekli maaşı promosyon banka promosyonu maaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.