TCMB faiz kararı öncesinde gram altın tırmanışta! Kapalıçarşı'da 20 Ocak çeyrek altının yeni fiyatı!

Yeni haftanın sonuna doğru gidilirken Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklayacağı 20 Ocak Perşembe gününde serbest piyasada gram altın ve çeyrek altın tırmanışa geçti. İşte, Kapalıçarşı'da güncel altın fiyatları…

Merkez Bankası tarafından gerçekleştirilecek olan PPK toplantısında bugün 20 Ocak Perşembe gününde piyasalar açıklanacak olan faiz kararına kilitlendi. Bundan da çeyrek altın ve gram altın fiyatlarının etkilendiği gözlemlendi.

Kapalıçarşı’da gram altın 797 TL, çeyrek altın 1.309 TL, yarım altın 2.618 TL, tam altın 5.181 TL ve Cumhuriyet altını da 5.332 TL’den işlem gördü.

TCMB faiz kararı öncesinde gram altın tırmanışta! Kapalıçarşı'da 20 Ocak çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte 20 Ocak Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 797 TL
Çeyrek altın: 1.309 TL
Yarım altın: 2.618 TL
Tam altın: 5.181 TL
Cumhuriyet altını: 5.332 TL

TCMB faiz kararı öncesinde gram altın tırmanışta! Kapalıçarşı'da 20 Ocak çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler TCMB Kapalıçarşı faiz kararı gram altın çeyrek altın serbest piyasa altın fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.