TCMB faiz kararı öncesinde çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Temmuz gram altının yeni fiyatı

Merkez Bankası PPK toplantısı faiz kararı öncesinde serbest piyasada, altın fiyatları düşmeye başladı. 20 Temmuz sabahında; gram altın 963 TL, çeyrek altında 1584 TL’den işlem gördü. İşte, 20 Temmuz Kapalıçarşı güncel altın fiyatları…

Her ayın belirli tarihlerinde bir araya gelerek gerçekleştirilen Merkez Bankası Para Politikası Kurulu için geri sayım başladı. TCMB, geçen yılın son 4 toplantısında faizde toplam 500 baz puan indirime gittikten sonra, bu yılın ilk 6 toplantısında bir değişiklik gerçekleştirmemişti.

Anket sonuçlarına göre ise ekonomistlerin tamamı politika faizinin yüzde 14'te sabit bırakılacağını öngörmekte.

20 Temmuz Çarşamba sabahında serbest piyasada; gram altın 963 TL, çeyrek altın 1584 TL, yarım altın 3174 TL, tam altın 6322 TL ve Cumhuriyet altını da 6475 TL’den işlem gördü.

TCMB faiz kararı öncesinde çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Temmuz gram altının yeni fiyatı

Kapalıçarşı Güncel Altın Fiyatları 20 Temmuz

Gram altın: 963 TL
Çeyrek altın: 1584 TL
Yarım altın: 3174 TL
Tam altın: 6322 TL
Cumhuriyet altını: 6475 TL

TCMB faiz kararı öncesinde çeyrek altın dibe çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Temmuz gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı serbest piyasa gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.