TCDD'ye ait yüksek gerilim telini çalarken akıma kapılan 1 kişi ağır yaralandı

Balıkesir'de TCDD'ye ait yüksek gerilim hattından 50 bin lira değerinde topraklama kablosu çalan 5 kişiyi Özel JASAT ekibi tespit ederek gözaltına aldı. Şüphelilerden biri, trafo merkezindeki 27 bin voltluk elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamada, Altıeylül İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Ayvatlar Mahallesinde Devlet Demir Yollarına (TCDD) ait yüksek gerilim trafo merkezinden maddi değeri 50 bin TL olan 40 metre topraklama bakır kablosu kimliği belirsiz kişilerce çalındı.

HIRSIZLARDAN BİRİ ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK YARALANDI

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca olayın tüm yönleri ile aydınlatılmasına yönelik Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Asayiş Timlerinden özel bir ekip oluşturdu. Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan araştırma neticesinde, trafo merkezindeki hırsızlık olayının 5 şüpheli tarafından gerçekleştirildiği ve hırsızlık esnasında şüphelilerden birinin trafo merkezindeki 27 bin voltluk elektrik akımına kapılarak yaralandığı anlaşıldı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olayın bir çok hırsızlık suçundan sabıkaları bulunan O.E., A.Ç., E.S., M.S., ve D.Ö. isimli şüpheliler tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Elektrik akımına kapılan şüphelinin hayati tehlikesi olduğu ve halen tedavisinin hastanede devam ettiği açıklandı.

TCDD'ye ait yüksek gerilim telini çalarken akıma kapılan 1 kişi ağır yaralandı ile ilgili etiketler TCDD Hırsızlık elektrik akımı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.