TBMM'deki kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs yoğun bakıma alındı!

TBMM'deki bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

Son dakika haberleri: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı. 

KAFASINDA ŞİŞLİK VE AÇILMA MEYDANA GELDİ

AK Partili Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın parmağındaki yüzüğün, İYİ Partili Örs'ün kafasında şişlik ve yarılmaya yol açtığı öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILDIĞI GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI

Kalp problemi de olduğu öğrenilen Örs hastaneye kaldırılırken, Meclis kapısından çıkarıldığı ve ambulansa taşındığı anlara ilişkin görüntüler de ortaya çıktı.

TBMM'deki kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs yoğun bakıma alındı!

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Öte yandan ajansların geçtiği son dakika bilgilerine göre İYİ Partili Örs hastanede yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

DURAN KALBİ ELEKTROŞOKLA ÇALIŞTIRILDI

Örs'ün kaldırıldığı hastane önüne giden İYİ Partili milletvekilleri açıklama yaptı. İYİ Parti Milletvekili Ayli Cesur, şunları söyledi:

"Saldırı sonrası vekilimizin durumunun iyi olmadığını gözlemledik. Ben kendisini revire götürdüm. Revirdeki arkadaşlardan kendisine geçen sene pil takıldığı için EKG çekmelerini rica ettik. EKG'si çekildiğinde EKG'de kalbin durma aşamasından bir önceki aşama olan kalbin ritminin bozulduğunu gördük.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

"Derhal ambulansla hastaneye getirmeye karar verdik. Doktorlar hazır şekilde bekliyordu. Yapılan müdahale kalbin geri döndürülmesi için kardiyo şok tedavisi uygulandı. Buna olumlu cevap verdi. Hayati tehlikesi devam ettiği için yoğun bakımda müdahalesi devam ediyor."

Kaynak: DHA

 

 

TBMM'deki kavgada yaralanan İYİ Partili Hüseyin Örs yoğun bakıma alındı! ile ilgili etiketler Hüseyin Örs TBMM Meclis bütçe AK Parti İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.