TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda eğlenceli anlar: Şentop'un esprisi damga vurdu! "Muhalefet her yerde var"

Anıtkabir ve 1. Meclis'teki törenlerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi. TBMM'deki başkanlık koltuğu da çocuklara devredildi. Özel oturumda çocuklar 'hayır oyu' kullanınca TBMM Başkanı Mustafa Şentop, espriyi patlattı. Şentop'un "Özgür Bey bakın muhalefet her yerde var" demesi Genel Kurul'da kahkahalara neden oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlanıyor. Anıtkabir ve 1. Meclis'teki törenlerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi, 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi.

RET OYLARI GÜLÜŞMELERİ DE BERABERİNDE GETİRDİ

Oturumda TBMM Başkanı Mustafa Şentop, çocuklara hitabından sonra koltuğunu devretmek üzere başkan değişimi için önergeyi okuttu. Değişim önergesinden sonra başkan ve katip üyelik için belirlenen küçük misafirlerin isimleri oylamaya sunuldu. Oylamada başkan adayı için meclis sıralarında oturan çocuklardan ret oylarının kalkması gülüşmelere neden oldu.

 

ŞENTOP'UN ESPİRİSİ DAMGA VURDU

Mustafa Şentop, hayır oyu için el kaldıran çocukları görünce sıralarda oturan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e esprili bir cümle kurdu. 

 

"MUHALEFET HER YERDE VAR"

Gülerek, "Özgür Bey bakın muhalefet her yerde var" demesi Genel Kurul'da kahkahalara neden oldu. Oylamanın ardından Havva Dilay Gülez TBMM Başkanı olarak Şentop'un koltuğuna oturdu.

TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda eğlenceli anlar: Şentop'un esprisi damga vurdu! "Muhalefet her yerde var" ile ilgili etiketler 23 Nisan şentop muhalefet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.