TBMM'de milletvekilleriyle buluştu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca salı günü TBMM'de 'Nöbetçi Bakan' görevini yaptı. Bunu fırsata çeviren Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) milletvekilleriyle bir araya gelerek, sağlık politikaları ve yatırımlar üzerine istişarelerde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, TBMM'deki "Nöbetçi Bakan" uygulaması kapsamında, bugün milletvekilleriyle yaptığı görüşmelere ilişkin paylaşım yaptı.

Milletvekilleriyle bir araya gelerek, sağlık politikaları ve yatırımlar üzerine istişarelerde bulunduklarını söyleyen Koca, vatandaşların vekiller aracılığıyla ilettiği talepleri de değerlendirdiklerini ifade etti.

Sağlık Bakanı Koca, "TBMM Meclis Nöbeti" yazısıyla milletvekilleriyle çekildiği fotoğraflarından oluşturulan kolajı da paylaştı.

TBMM'deki "nöbetçi bakan" uygulaması kapsamında Bakanlar, milletvekilleriyle TBMM Ana Bina'daki "Nöbetçi Bakan Odası"nda bir araya gelerek, talepleri alıyor.

TBMM'de milletvekilleriyle buluştu

TBMM'de milletvekilleriyle buluştu ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca TBMM Meclis nöbetçi bakan milletvekilleri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.