TBMM'de gerginlik! CHP'li vekiller Bakan Varank'ın üzerine yürüdü

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda tansiyon yükseldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmek istemeyebileceği ifadesi üzerine CHP milletvekilleri Bakan’ın oturduğu yere yürüdü. AK Parti milletvekilleri de CHP'li vekilleri engellemeye çalıştı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, milletvekillerinin sorularını cevapladı. Varank, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine cevap verdi.

Bakan Varank’ın, Şener’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmek istemeyebileceği ifadesi üzerine CHP milletvekilleri, Bakan Varank’ın oturduğu yere yürüdü. Bunun üzerine AK Parti milletvekilleri de CHP milletvekillerini engellemeye çalıştı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz oturuma ara verdi. Verilen arada da tartışma devam etti.

İHA

TBMM'de gerginlik! CHP'li vekiller Bakan Varank'ın üzerine yürüdü ile ilgili etiketler TBMM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank CHP milletvekilleri abdüllatif şener
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.