TBMM’de FETÖ kavgası: Ben olsam alnının çatısından vururdum

Meclis, İnsan Hakları Komisyonu toplantısında ‘’FETÖ kavgası’’ çıktı.

Cezaevleri alt komisyonu başkanı Mehmet Metiner FETÖ üyelerine işkence yapıldığı iddialarının algı yaratma çabası olduğunu savundu ve ‘'Onlara işkence yapılmadı. Yakalanma sırasında yediği tekme tokat… Ben de olsam fazlasıyla yapardım. O gece elimde silah olsa, alnının çatısından vururdum” dedi. Komisyon toplantısında Başkan Mustafa Yeneroğlu, cezaevlerinde inceleme yaptıklarını ve işkence ve kötü muamele iddialarının üzerine gidildiğini söyledi. Yeneroğlu “Bizi birleştiren ortak payda her bir üyemizin insan haklarının koruması konusunda hem fikir olmasıdır'' açıklaması yaptı.

SAVAŞ HUKUKU

AK Parti'li Mehmet Metiner ise, “FETÖ’cü teröristlerin kara propagandalarına teslim olmayacağız. FETÖ’cülere işkence yapıldığı kanaatinde değilim. Onlara işkence yapılmadı. Yakalanma esnasındaki yediği tekme tokatlarla da ilgili değilim. Ben olsaydım aynısını ve fazlasını yapardım. Savaş hukuk geçerlidir, darbecilere karşı direnme meşrudur Darbecilere karşı o gece elimde silah olsa, alnının çatısından vururdum'' dedi. HDP’li Ayhan Bilgen ise “Tekme tokatla falan Türkiye’nin itibarını zedeliyorsunuz. Siz bütün bu davaları şaibeli hale getireceksiniz” dedi. Bunun üzerine Metiner, “Burada Murat Karayılan tarafından tehdit edilen milletvekili arkadaşların var. Niye savunmuyorsun. FETÖ severler” cevabını verdi. Bilgen de “Sen de tekme tokat severler” diyerek toplantıyı terk etti.

TBMM’de FETÖ kavgası: Ben olsam alnının çatısından vururdum ile ilgili etiketler FETÖ Mehmet Metiner
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.