TBMM'de Ayasofya coşkusu

Ayasofya'nın müze olmaktan çıkartılıp ibadete açılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilişkin karar TBMM Genel Kurulu'nda alkışlarla karşılandı. Başkanvekili Celal Adan'ın kararı okuduğu sırada AK Parti ve MHP sıraları ayağa kalkıp alkışlamaya başladı, Adan yoğun alkış üzerine "Bitirdikten sonra alkışlarsınız" derken AK Parti ve MHP grupları arasındaki bölgede bulunan CHP'li vekillerinin oturdukları yerde tepkisiz kalmaları gözlerden kaçmadı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasını sağlayan kararı TBMM'de bazı parti grupları hariç büyük sevinç yarattı. 

TBMM Başkanvekili Celal Adan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararını okumaya başladığında AK Parti ve MHP gruplarının ayağa kalkıp alkışlamaya başladığı görüldü. 

Başkanvekil Adan'ın kararı okuduğu sırada "Bitirdikten sonra alkışlarsınız" diye coşku içindeki AK Parti ve MHP'li vekillere takıldığı duyuldu.

Ancak hem karar okunurken, hem de sonrasında AK Parti ve MHP gruplarının tam ortasındaki sıralarda bulunan CHP'li vekillerin Ayasofya'nın ibadete açılmasına ilişkin karar karşısında tepkisiz kaldıkları gözlerden kaçmadı. HDP ve İYİ Parti sıraları kamera açısında görülmediği için tepkilerinin ne olduğu görüntülerde izlenemiyor.

TBMM'de Ayasofya coşkusu

Sosyal medyada vatandaşlar CHP'li vekillerin bu tepkisizliğine tepki gösterdi. 

TBMM'de Ayasofya coşkusu - Resim : 2

TBMM'de Ayasofya coşkusu ile ilgili etiketler Ayasofya Meclis TBMM AK Parti MHP CHP celal adan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.