TBMM Başkanvekili Celal Adan: Konuşmam sırtını PYD'ye dayayan alçaklara bir cevaptır!

Terör örgütü PKK'nın Gara'da 13 vatandaşı şehit etmesinin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Meclis'te bilgilendirmede bulundu. Bakanların ardından HDP adına sözü Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş aldı. İki HDP'li isim de konuşmasında 'PKK'nın adını anmadı.

HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, "İçinizdeki birileri güvenlikçi politikalarla yıllardan beri uygulananların tekrarlanmasıyla sonuç alacağını düşünerek bu politikaları sürdürüyorlar. Yanlış yapıyorlar bu yanlışın neresinden dönülürse hepimiz için kardır" diyerek PKK'ya yapılan operasyonların durdurulması gibi skandal bir talebi Meclis kürsüsünde dile getirdi.

 Meral Danış Beştaş ise "42 uçak, tonlarca bomba ile bir operasyonda ölümlerin olması normal tabi ki; ama bunu bugün konuşma zamanı değil" diyerek tepkileri üzerine toplarken, ileriki günlerde konuyla ilgili araştırma önergesi vereceklerini sözlerine ekledi.

CELAL ADAN'DAN YANIT: RAHATSIZLIK DUYDUĞUNUZ İÇİN MUTLU OLDUM

Konuşmasının sonunda TBMM Başkanvekili Celal Adan'ın sözlerinden rahatsızlık duyduğunu belirten Beştaş'a yanıt veren Adan ise şunları söyledi:

"Bizim tarafımız bellidir. Türkiye'dir Türk devletidir. Benim konuşmamda Türkiye'nin birliği vardır. Sırtını PYD'ye dayayan alçaklara bir cevap vardır. Bundan rahatsızlık duyduğunuz için mutlu olduğumu belirtmek isterim"

 

TBMM Başkanvekili Celal Adan: Konuşmam sırtını PYD'ye dayayan alçaklara bir cevaptır! ile ilgili etiketler HDP TBMM celal adan meral danış beştaş Hakkı Saruhan Oluç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.