TBMM Başkanı Şentop'tan erken seçim açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yasama yılı değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulundu. Erken seçim ihtimali iddiası ile ilgili konuşan Şentop, "Siyaseten de hukuken de seçim kararı ihtimalini sıfır görüyorum" dedi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 27. Dönem 2. Yasama Yılı Değerlendirme Toplantısı düzenledi.

Şentop, toplantıda erken seçim ihtimaline ilişkin bir soru sorulması üzerine, "Siyaseten de hukuken de seçim kararı ihtimalini sıfır görüyorum." dedi.

TBMM Başkanı Şentop'tan erken seçim açıklaması!

"DEĞİŞİKLİKLER HER ZAMAN OLABİLİR"

Hükümet sistemi ile ilgili de koşan Mustafa Şentop, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili anayasal düzlemde sorun teşkil eden bir hususun olmadığı kanaatindeyim ama bunun dışında alt mevzuatta gerek kanunla gerek Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle yapılabilecek değişiklikler her zaman olabilir." ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Şentop'tan erken seçim açıklaması! ile ilgili etiketler TBMM Mustafa Şentop seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.