TBMM Başkanı Mustafa Şentop toplantıyı terk etti!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun kendisini karşılamaya gelen heyette yer almamasına tepki gösterdi. Şentop, toplantıya katılmadan salonu terk etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, toplantısında kendisini karşılayan heyetin içinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yer almayınca tepki gösterdi ve toplantıya katılmadan salonu terk etti.

DHA'nın aktardığı habere göre Meclis Başkanı Şentop, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tarafından davet edildiği 75. Genel Kurulu'na katılmak üzere programın düzenlendiği TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ne gitti.

KARŞILAMA EKİBİNDE OLMAYINCA KIZDI

Ancak Şentop, kendisini karşılayan heyet arasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yer almayınca, toplantıya katılmadan ayrıldı.

"PROTOKOL AYIBI"

Şentop, 'protokol ayıbı' olarak değerlendirdiği konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "TBMM Başkanı olarak davet edildiğim bir yerde, davet sahibi tarafından karşılanmam gerekir. Milleti temsil eden bir makamın devlet geleneklerine de yakışmayan bir şekilde görmezden gelinmesi kabul edilemez, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun bunu öğrenmesi gerekiyor. Burada söz konusu olan şahsım değil, TBMM’nin temsil ettiği millî iradedir" ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop toplantıyı terk etti! ile ilgili etiketler TBMM TOBB Mustafa Şentop
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.