Taziye ziyaretinde Kaftancıoğlu kahkahası

Geçtiğimiz günlerde intihar ederek yaşamını sonlandıran CHP'li Tugay Adak’ın ölümünden sonra Kocaeli’ne giden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, taziye ziyaretinde kahkahalar attı. Kaftancıoğlu'nun o sırada çekilen fotoğrafına tepki yağdı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kocaeli'nde partisi için bayrak asarken ölümden dönen ve bir gözünü kaybeden, sonrasında verilen sözler tutulmayınca intihar eden Kartepe Belediyesi CHP Meclis üyesi Tugay Adak'ın ölümünden 10 gün sonra taziyeye gitti.

Kaftancıoğlu taziye ziyareti sırasında kahkahalar attı.

Sabah'tan Abbas Çakar'ın haberine göre CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak'ın sosyal medyada paylaştığı o fotoğrafa başta Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Levent Soycan olmak üzere çok sayıda partiliden ve Tugay'ın arkadaşlarında tepki geldi.

Tugay'ın arkadaşları "Sahip çıkmadınız, acısına saygı duyun" diyerek tepki gösterdiler.

 'TAZİYEYE DEĞİL GÜLMEYE GELMİŞLER'

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı olan İsmail Moğoltay da yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz günlerde bunalıma giren ve intihar eden CHP Kartepe Meclis Üyesi bir dönem de mahallemizde markette çalışırken tanıdığımız Tugay Adak kardeşimizin vefatı dolayısı ile taziyeye gelen Canan Kaftancıoğlu ve dostları sanki taziyeye değil de gülmeye eğlenmeye gelmişler, olan çocuğa oldu. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kocaeli Kartepe'de CHP ilçe örgütünde görevliyken 2014 yılında parti bayrağını asarken düşen, bir gözünü kaybeden diğerinde ise yüzde 30 görme kaybı olan Tugay Adak (28) zor günler geçirmişti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hastanede iken Tugay'ı ziyaret etmiş, ev ve destek sözü vermişti.

Ancak verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Yaşadığı vefasızlık nedeniyle bunalıma giren Kartepe Belediyesi CHP Meclis Üyesi Tugay Adak 9 Şubat Salı günü İzmit ilçesinde bulunan 42 Evler Fatma Seher Üst Geçidi'nden atlayarak intihar etti. Adak'ın ölümünden sonra bazı CHP'li yöneticiler "Hepimiz suçluyuz, bizim de sorumluluğumuz var" diyerek istifa etti.

 

Taziye ziyaretinde Kaftancıoğlu kahkahası ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu İzmit Kocaeli taziye
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.