Tayland Kralı'ndan tıbbi malzeme denetlemesi

Tayland'ın tartışmalara yol açan kralı Maha Vajiralongkorn, 4’üncü eşiyle birlikte, Tayland ordusu tarafından yapılan koruyucu tıbbi malzemeleri denetlerken fotoğraflandı. Kral Vajiralongkorn ve Kraliçenin huzuruna çıkan ordu generali denetimlerle ilgili bilgiyi dizlerinin üzerine çökerek verdi.

Koronavirüsten korunmak amacıyla Almanya'da lüks bir oteli kapatarak 20 kadın ile birlikte kendini karantinaya giren Tayland Kralı Maha Vaji­ra­long­korn eşiyle birlikte görüntülendi.

Tayland Kralı'ndan tıbbi malzeme denetlemesi

Salgına karşı maske takan Tayland Kralı Vajiralongkorn, 4’üncü eşiyle birlikte, Tayland ordusu tarafından yapılan koruyucu tıbbi malzemeleri denetlerken fotoğraflandı.

ORDU GENERALİ DENETİMLERLE İLGİLİ BİLGİYİ DİZLERİNİN ÜZERİNE ÇÖKEREK VERDİ 

Kral Vajiralongkorn ve Kraliçenin huzuruna çıkan ordu generali denetimlerle ilgili bilgiyi dizlerinin üzerine çökerek vermesi dikkat çekti.

Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn, daha önce 20 kişilik haremiyle Almanya’da lüks bir otelde karantinaya çekildiği açıklanmıştı.

DHA

Tayland Kralı'ndan tıbbi malzeme denetlemesi ile ilgili etiketler Tayland maske kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.