Taylan Antalyalı'nın Serenay Sarıkaya mesajı ifşa oldu! Meğer yıllar önce...

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Taylan Antalyalı gündemden düşmüyor. Kısa bir süre önce Powered by Pride tişörtüyle tepki çeken yıldız futbolcunun bu kez de yıllar önce Serenay Sarıkaya hakkında attığı mesaj ifşa oldu.

Onur yürüyüşünü kutlamak adına bir tişört giyerek milyonların tepkisini çeken Galatasaray Kulübü'nün yıldız futbolcularından Taylan Antalyalı bu kez de Serenay Sarıkaya hakkında attığı bir mesajla gündeme geldi.

Instagram hesabından bir arkadaşının story’sini kendi takipçileriyle paylaşan futbolcunun tişörtünde gökkuşağı renkleriyle ‘Powered by Pride’ (Gururla destekliyorum) yazması tepkilere neden oldu. Sosyal medyada bazı kullanıcılar futbolcuyu desteklerken bazı kullanıcılar ve futbol yorumcuları da tepki gösterdi.

Taylan Antalyalı'nın Serenay Sarıkaya mesajı ifşa oldu! Meğer yıllar önce...

Bu gelişmelerin ardından Taylan Antalyalı'nın 2012 yılında twitter hesabından yaptığı Serenay Sarıkaya paylaşımı ifşa oldu. Ünlü futbolcu, söz konusu paylaşımında, "Serenay Sarıkaya çok seksi... Tanıştırın beni onunla" ifadelerini kullanmış.

Taylan Antalyalı'nın Serenay Sarıkaya mesajı ifşa oldu! Meğer yıllar önce... - Resim : 2

Taylan Antalyalı'nın Serenay Sarıkaya mesajı ifşa oldu! Meğer yıllar önce... ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Taylan Antalyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.