Tayfur Bingöl top toplayıcıyı neden ittiğini açıkladı!

Süper Lig’in 13’üncü haftasında düzenlenen Galatasaray-Beşiktaş mücadelesinin son anlarında top toplayıcıyı iten Tayfur Bingöl, davranışının sebebini açıkladı.

Süper Lig’in 13’üncü haftasında Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Ev sahibi ekibin 2-1 galip tamamladığı mücadeleye ise Beşiktaşlı oyuncu Tayfur Bingöl’ün hareketi damga vurgu.

Beinsports'a özel açıklamalarda bulunan Tayfur Bingöl, karşılaşmanın son anlarında top topplayıcıyı neden ittiğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"'TOPU GELİP AYAĞIMDAN ALIR MISIN?' DİYOR"

Top toplayıcının kendisini ayağına çağırdığını ileri süren Bingöl yaşadığı ana ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"'Topu gelip benim ayağımdan alır mısın?' diye beni ayağına çağırıyor. Böyle seviyede futbol oynanan illerde böyle şeylerin daha çok azaltılması hatta eğitim verilmesi gerekiyor. Beş dakika oyundan eksiltmek adına topları atmıyor, biz de ona reaksiyon gösteriyoruz. Bunların eğitilmesi ve azlatılması gerekiyor."

Tayfur Bingöl top toplayıcıyı neden ittiğini açıkladı! ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.