Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni ne? Otopsi ile netleşecek...

Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni ne? Genç yaşta kaybettiğimiz usta gazetecinin ölüm nedeni otopsiden sonra netlik kazanacak. 55 yaşında kaybettiğimiz Tayfun Talipoğlu'nun kalp krizine yenik düştüğü tahmin ediliyor. İşte Tayfun Talipoğlu hakkında merak edilen her şey...

Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni yapılan otopsi ile netleneşecek. 55 yaşında yitirdiğimiz Türk gazeteciliğinin duayen ismi İzmir'deki evinde fenalaşmış ve kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Ünlü gazeteci Tayfun Talipoğlu hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için araştırdık. Peki Tayfun Talipoğlu kimdir? İşte hayatı kariyeri ve hakkında merak edilenler...

Gazeteci Tayfun Talipoğlu, hayatını kaybetti. Talipoğlu'nun bir program nedeniyle İzmir'e gittiği ve birlikte kaldığı arkadaşlarının evinde fenalaştığı belirtildi. sağlık görevlilerince İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Tayfun Talipoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir'in konak İlçesi'ndeki evinde fenalaşan gazeteci, 55 yaşındaki Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti. Gazeteci Talipoğlu bugün saat 01.00 sıralarında Göztepe Mahallesi 76 Sokak'taki evinde fenalaşarak yere yığıldı. Evde bulunan arkadaşının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Talipoğlu'na ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan televizyonlarda 'Bam Teli' programı ile tanınan ünlü gazeteci tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu yaşama veda ettiği değerlendirilen Tayfun Talipoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.

TAYFUN TALİPOĞLU KİMDİR?

1962 yılında Kars'ta doğan Tayfun Talipoğlu İlkokulu Malatya Şeker İlkokulu ve Eskişehir Yunus Emre İlkokulu'nda okudu. Ortaokulu Eskişehir'de, liseyi Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1983 yılında mezun oldu. Siyasi görüşleri nedeniyle kaymakam yapılmadı ve bu süreçte kargoculuk, Ankara düğün salonlarında ve pavyonlarında orkestra solistliği gibi birçok değişik iş yaptı. Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak başladığı gazetecilik yaşamına önce Star1'de, sonra ATV'de haber muhabiri olarak devam etti. 1995 yılından itibaren önce ATV'de, 1999'dan beri de NTV'de Bam Teli programını hazırlayıp sunarak mesleğine devam etti. Takvim, Yeni Yüzyıl, Cumhuriyet gazetelerinde köşe yazarlığı da yapan Talipoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.

Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni ne? Otopsi ile netleşecek... ile ilgili etiketler tayfun talipoğlu ölüm nedeni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.