'Tavuklarımı yedi' diyerek gebe köpeği öldürdü, hırsını alamayıp traktörle sürükledi!

Bursa İnegöl'de 60 yaşındaki Rauf Halil B. isimli bir adam tavuklarını yediğini iddia ederek gebe köpeği av tüfeğiyle öldürdü. Hırsını alamayan Rauf Halil B., ölü köpeği iple traktörün arkadasına bağlayıp sürükledi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün İnegöl ilçesinin kırsal Şehitler Mahallesi’nde meydana geldi.

Rauf Halil B., evinin bahçesindeki tavukları yediğini öne sürdüğü gebe sokak köpeğine av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

ÖLDÜRDÜĞÜ KÖPEĞİ TRAKTÖRÜYLE SÜRÜKLEDİ

Rauf Halil B., ardından ölü köpeği iple traktörün arkasına bağladı, sürükleyerek araziye götürüp attı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

'Tavuklarımı yedi' diyerek gebe köpeği öldürdü, hırsını alamayıp traktörle sürükledi!

ACIMASIZ SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Gözaltına alınan Rauf Halil B., köpeği, tavuklarını yediği için öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

'Tavuklarımı yedi' diyerek gebe köpeği öldürdü, hırsını alamayıp traktörle sürükledi! ile ilgili etiketler Bursa İnegöl köpek Traktör tüfek gebe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.