Tavuk burgerin içinden örümcek çıktı!

Türkiye'de de şubesi bulunan dünyanın en popüler fast food zincirlerinden biri, İskoçya'daki bir şubesinde yaşanan skandalla uluslararası basının gündeminde.

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, fast food zincirinin İskoçya'nın Edinburgh kentindeki bir şubesine giden Ciara Harvie isimli kadın, tavuk burger siparişi verdi. Harvive, özel aracıyla gittiği şubede, araçlara hizmet veren bölümden yaklaşık 3.19 pound (18 TL) ödeyerek yemeğini satın aldı.

tburger2

Yemeğini paketinden çıkaran Harvive, ilk ısırığını aldıktan sonra tavuk burgerine baktı ve hayatının şokunu yaşadı. Longniddry kasabasında yaşayan 20 yaşındaki Harvive, ekmek ve marulun arasında garip bir cisim gördü. Dikkatlice bakan genç kadın, marulun içindeki şeyin örümcek olduğunu fark edince neye uğradığını şaşırdı.

tburger3

Örümcekli tavuk burgerini de alarak fast food şubesine giden ve durumu açıklayan Harvivi, bir özür beklediğini ama onun yerine şube çalışanının tavuk burgerinin değiştirilmesini önerdiğini söyledi. İçinden ölü örümcek çıkan tavuk burgerin fotoğraflarını çeken Harvive, yiyeceğini satın aldığı şubeyi sosyal medyada şikayet etti. Fast food zinciri, söz konusu fotoğrafları kişisel Facebook hesabından paylaşan genç kadına, telafi için bir tavuk burger daha vermek istediklerini söyledi. Ciara, "Gittiğim lokantadaki tavuk burgerin içinden ölü bir örümcek çıktı. Geri götürdüm fakat özür dilemediler. Bir daha oraya gitmeyeceğim" dedi.

tburger4

Genç kadının sosyal medya paylaşımı 2 bin kişiye ulaşırken; fast food zincirinin sözcüsü konuyla ilgili, "Müşterimizin böyle bir deneyim yaşadığını duyduğumuz için çok üzgünüz. Biz kendisiyle konuştuk ve özür diledik. Kendisine telafi yemek önerdik fakat bu teklifimiz reddedildi" açıklamasını yaptı.

Tavuk burgerin içinden örümcek çıktı! ile ilgili etiketler Örümcek tavuk burger
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.