Tatlıtuğ'un yeni partneri 'Fi' dizisinden...

En son ‘Cesur ve Güzel’ dizisinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl sinemayla adından söz ettirecek.

Kıvanç Tatlıtuğ dört yıl önce yer aldığı ‘Kelebeğin Rüyası’ filminin yıldızı olmuş, film yurt içi ve yurt dışında birçok ödül almış ve büyük beğeni toplamıştı. Beyaz perdeye geri dönecek olan oyuncu yeni projesiyle gündemde.

Yakışıklı oyuncunun yeni filmindeki partnerinin kim olacağı açıklandı.

Tatlıtuğ’un partneri Büşra Develi oldu.

Develi, son olarak ‘Fi’ dizisiyle seyircinin karşısına çıkmıştı. İkilinin rolleri için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

8442472

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğmuştur. 4 kız kardeştirler. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı böülümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı.

Büşra Develi, 2015 yılındaİlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısının klibinde oynadı.

Büşra Develi, 2015 yılındaCem Karcıyönetmenliğindeki "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Burak Deniz,Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

180 cm. boyunda ve 55 kğ. olan ve ilk defa bir dizide oynayan Büşra Develi'yi seyredenler oyuncu Juliette Binoche'e benzetmektedir.

Filmleri ve Dizileri:
2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Selin) (Tv dizisi)

Tatlıtuğ'un yeni partneri 'Fi' dizisinden... ile ilgili etiketler Sinema Beyazperde kıvançtatlıtuğ büşradeveli partner
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.