Tatlıses'ten genç aşkıyla Bodrum kaçamağı

Saçlarını boyattığı sırada boyayı fazla beklettiği için günlerdir magazin basınının gündeminde olan İbrahim Tatlıses, sevgilisiyle Bodrum kaçamağı yaptı. Aralarında 42 yaş bulunan çift, aşk dolu polarını sosyal medyadan da paylaştı.

Yıllar sonra İbo Show ile ekranlara geri dönen İbrahim Tatlıses, aşk hayatı ve programındaki eğlenceli anlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan usta sanatçı, yeni aşkıyla arabada bir poz verdi.

KALP EMOJİSİ KOYDU

İbrahim Tatlıses'le aşk yaşadığı iddia edilen 26 yaşındaki Gülçin Karakaya, ünlü sanatçıyla Bodrum'a giderken çektiği selfieyi sosyal medya hesabında paylaştı.

Birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabına yükleyen Karakaya, "Biz yine yollarda" yazarak kalp emojisiyle Tatlıses'i etiketledi.

Tatlıses'ten genç aşkıyla Bodrum kaçamağı

ARALARINDA 42 YAŞ VAR

68 yaşında 7 çocuk ve 9 toruna sahibi olan İbrahim Tatlıses, gönlünü kendisinden 42 yaş küçük Gülçin Karakaya kaptırdı.

SAÇLARINI BOYATTI

İbo Show ile ekrana gelen İbrahim Tatlıses'in saçlarındaki değişim gündem olmuş usta sanatçının saç botoksu ve saç ektirme işlemleri yaptırdığı bunun içinde 100 bin TL harcadığı söylenmişti. Konu hakkında açıklama Tatlıses ise "Ben neysem oyum, sadece boya saçımda fazla kaldı" demişti.

Tatlıses'ten genç aşkıyla Bodrum kaçamağı - Resim : 2

Tatlıses'ten genç aşkıyla Bodrum kaçamağı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Sevgili Gülçin Karakaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.