Tatlıses'e şarkı yazan adam stüdyoyu kırdı geçirdi

İbrahim Tatlıses için bestelediği "Dön Geri Tatlıses" isimli parçayla sosyal medyayı sallayan adamın videosu Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan İpek'i, önündeki masaya yığdı.

Erol Aşkın Güneşi isimli şarkıcının yerel bir televizyon kanalında konuk olduğu programda İbrahim Tatlıses için yazdığı şarkıyı seslendirdi.

SOSYAL MEDYAYI SALLIYOR

Buraya kadar her şey normal. Ancak gerek şarkının sözleri, gerekse şarkıcının performansı kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

CANLI YAYINDA DİNLETTİLER

Dinleyenleri kendinden geçiren(!) performans, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında da işlendi.

Konuyu işledikten sonra Bircan İpek, şarkının çalınmasını istedi. Bu esnada program yorumcularının hareketleri görülmeye değerdi.

Tatlıses'e şarkı yazan adam stüdyoyu kırdı geçirdi ile ilgili etiketler Söylemezsem Olmaz İbrahim Tatlıses şarkı yazan adam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.